‘Emine Şenyaşar nezdinde bütün topluma adaletsizlik yapılıyor, Adalet Bakanlığı sadece seyrediyor’

‘Emine Şenyaşar nezdinde bütün topluma adaletsizlik yapılıyor, Adalet Bakanlığı sadece seyrediyor’
Urfa Adliyesi önünde 191 gündür ‘Adalet Nöbeti’ tutan Şenyaşar ailesi, "Adaletsiz düzen yok olmaya mahkumdur" mesajı paylaştı.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde devam eden ‘Adalet Nöbeti’, 191’inci gününe girdi.  

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığı habere göre her gün olduğu gibi sabah saatlerinde adliye önündeki "Şenyaşar Ailesi Adalet Köşesi" olarak adlandırılan alana gelen anne ve oğlu, "Sadece adalet istiyoruz" yazılı dövizlerle nöbetlerine devam etti.

Aile, sosyal medya hesabından da "Adliye önündeki bu adaletsizliği tek başımıza engelleyecek gücümüz yok maalesef. Bu adaletsizlik anne nezdinde bütün topluma yapılıyor. Adalet Bakanlığı sadece seyrediyor. Adaletsiz düzen yok olmaya mahkûmdur" mesajı paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Şenyaşar ailesinden 3 kişinin AKP'li vekilin yakınları tarafından katledildiği saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Şenyaşarların iş yerine kalaşnikofla saldıran bir kişinin dosyaya konulmadığı tespit edildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar