Seyahat edemeyecek durumdaki hasta hükümlüye 'yeniden rapor al' denildi

Seyahat edemeyecek durumdaki hasta hükümlüye 'yeniden rapor al' denildi
Kanser hastası olan Özdoğan'dan yeniden rapor alması istendi. Gergerlioğlu duruma, 'Adeta bir felaketi yaşayan bu kadına yapılan tüm vicdanları sızlatıyor' tepkisinde bulundu.

İstanbul Adli Tıp Kurumu, Gülen yapılanmasıyla ilgili soruşturmalar kapsamında hakkında hapis cezası istenen kanser hastası Ayşe Özdoğan’ın yeniden rapor almasını istedi. 

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan verilen cevabı 'şoke edici' olarak yorumlayan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, duruma tepki göstererek, "Yeniden rapor al" deniliyor! Seyahat edemeyecek durumdaki hasta hastane kapılarında sürünsün! Adeta bir felaketi yaşayan bu kadına yapılan tüm vicdanları sızlatıyor. Ağır hastalık, kanser ortada,daha?" tepkisinde bulundu.

Yargıtay, Gülen yapılanmasıyla ilgili soruşturmalar kapsamında hakkında hapis cezası istenen kanser hastası Ayşe Özdoğan'ın dosyasını onamıştı. Özdoğan'ın cezaevine girmesi an meselesi. "Terör örgütü üyeliği" ile suçlanan ve hapis cezası alan Özdoğan, Maxciller sinüs kanseri. Sol üst çenesi, dişleri, elmacık kemiği, tükürük bezleri alındı ve şimdi önünde dört ameliyatı daha varken cezaevine girmek istemiyor.

Öne Çıkanlar