Sezen Aksu'nun şarkıları her yerde çalınacak

Sezen Aksu'nun şarkıları her yerde çalınacak
'Biz derken biz herkesiz' etiketi altında buluşan sosyal medya kullanıcıları, bir hafta boyunca bulundukları her yerde Sezen Aksu'nun şarkılarını çalacaklarını duyurdu.

Sanatçı Sezen Aksu’ya yönelik 2017’de çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkı sözleri nedeniyle günlerdir iktidar başta olmak üzere kendisine yakın kurum ve kişiler tarafından tehdit edilerek, hedef gösterilmişti.

Tehdit ve hedef göstermelere karşı kadın örgütleri ve sanat camiası başta olmak üzere toplumun büyük bir kesimi Sezen Aksu'ya destek vererek, "Yalnız değilsin" mesajını büyütüyor.

'BİZ DERKEN BİZ HERKESİZ'

"Biz derken biz herkesiz" etiketiyle sosyal medya kullanıcıları hesaplarında "Sesimizi, sazımızı, sözümüzü büyütüyoruz" diyerek, bu akşam saat 21.00'de başlayarak, bir hafta boyunca Sezen Aksu'nun şarkılarını bulundukları her yerde çalacaklarını duyurdu.

‘SEZEN HER YERDE’

Yapılan paylaşımlarda, "25 Ocak Salı akşamı başlayarak, bir hafta boyunca her akşam saat 21.00'de evlerimizden, iş yerlerimizden, radyolarımızdan, pencerelerimizden, arabalarımızdan, balkonlarımızdan Sezen Aksu şarkıları çalıyoruz" ifadelerine yer verildi. (MA)

Öne Çıkanlar