Şırnak'ta konuşan AKP'li Usta: Ülkemizde Kürt sorunu yoktur

Şırnak'ta konuşan AKP'li Usta: Ülkemizde Kürt sorunu yoktur
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta 'Bugün ülkemizde bir Kürt sorunu yoktur, Kürt sorunu varmışçasına siyaset güden bir muhalefet sorunu vardır' dedi.

 AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta başkanlığında bir grup, Şırnak'ta parti üyeleriyle bir araya geldi. Usta, AK Parti'nin demokratik yürüyüşünü sekteye uğratmak isteyenlerin her fırsata saldırdığını belirterek, "Demokrasi yürüyüşümüzü sekteye uğratmak isteyenler her fırsatta birliğimizi, kardeşliğimizi hedef almaktadır" dedi.

DHA'da yer alan habere göre Usta, ülkede bir Kürt sorunun olmadığını savundu şunları söyledi: "Bugün ülkemizde bir Kürt sorunu yoktur, Kürt sorunu varmışçasına siyaset güden bir muhalefet sorunu vardır. Terörle arasına mesafe koyamayan siyasi figürlerin bu ülkede demokrasi, hak, hukuk havariliğine soyunması ne kadar tezattır. Bugün Şırnak'ta, kararlı mücadelemiz neticesinde yeniden imar edilmiş, güvenlik sorununun olmadığı, insanların gönlünce yaşayabildiği, çocukların sokaklarda oynayabildiği, esnafımızın kepenklerini rahatça açabildiği bir şehir görüyoruz. Artık bölgemiz huzurla yaşanılan ve anılan bir bölge haline gelmiştir. Dünya, savaşlar ve dramlar ile boğuşurken üzerimize düşen ve insan olduğumuz için bize yüklenen görevlerimizin bilincinde olarak insanlığın umudu olmaya, mazlum, mağdur kim varsa yardımına koşmaya devam edeceğiz."

Öne Çıkanlar