Süleyman Soylu, Pervin Buldan'ın 'La Casa de Papel' paylaşımına yanıt verdi

Süleyman Soylu, Pervin Buldan'ın 'La Casa de Papel' paylaşımına yanıt verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin genişletilmiş il toplantısında yaptığı konuşmada sosyal medyanın kontrol edilmesine ilişkin sözleri tepkilere neden olmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tepkilere neden olan sosyal medyaya ilişkin açıklamasına yönelik paylaşımına yanıt verdi. 

Pervin Buldan'ın "Biz de La Casa De Papel’in son sezonunu bekliyorduk" şeklindeki paylaşımına kişisel Twitter hesabında yanıt veren Soylu, Buldan’ın mesajını alıntılayarak 2016 yapımı Dağ 2 filminde geçen "Önemli olan iki şey var arkadaşlar, vatan ve yanınızdaki adam" dedi.  

MUHALEFET TİYE ALMIŞTI  

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? "Bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını kontrol edilmesini istiyoruz" sözlerinin ardından muhalefet liderleri Erdoğın'ın sözlerini sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlarla tiye almıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar