Steven Caulker Fenerbahçe'den ayrıldı

Steven Caulker Fenerbahçe'den ayrıldı
Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında imza attırdığı ve daha sonra kadro dışı bırakılan Steven Caulker'ın yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında kadrosuna kattığı ancak daha sonra gözden çıkardığı İngiliz stoper Steven Caulker Gaziantep FK'ya transfer oldu. Kayserispor'la görüşen Caulker'la ilgili kulüp başkanı Berna Gözbaşı, oyuncunun talepleri sebebiyle transferden vazgeçtiklerini söylemişti.

Ajansspor'a konuşan Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal; "Steven Caulker ile anlaştık. Caulker'ı kiralık olarak kadromuza kattık. Fenerbahçe'ye kiralama bedeli ödemeyeceğiz." sözleriyle transferi duyurdu.

EROL BULUT FAKTÖRÜ

Kayserispor ile de görüşen İngiliz stoper tercihini Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK'dan yana kullandı. Bulut Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Caulker transferini istemesine rağmen gerçekleşmemişti. Bulut, Alanyaspor'un başındayken de Caulker ile çalışmıştı.

Fenerbahçe 29 yaşındaki stoperi Vitor Pereira öncesi kadrosuna katmış ancak Portekizli teknik adam geldikten sonra Caulker'ı kadro dışı bırakmıştı.

Öne Çıkanlar