Taraftar, 160 milyon TL'lik stada ulaşabilmek için derme çatma köprüden geçiyor

Taraftar, 160 milyon TL'lik stada ulaşabilmek için derme çatma köprüden geçiyor
maliyeti 160 milyon TL olan Yeni Kocaeli Stadyumu'na ulaşmak isteyen taraftarlar dere üstüne kurulan derme çatma köprüden geçmek zorunda kalıyor.

Kocaelispor taraftarları proje maliyeti 160 milyon TL olan stada dere üzerine kurulan derme çatma köprüden geçerek ulaşıyor. 

Kocaeli Gazetesi'nden Serhat Güneş'in haberine göre, Yeni Kocaeli Stadyumu’nun temeli 25 Eylül 2014 tarihinde atıldı. Açılışı ise 01 Eylül 2018 Kocaelispor Fatsa Belediyespor müsabakasıyla yapıldı. Temel atma törenin üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen ulaşım problemi aşılamıyor.

Son olarak Spor Toto 1. Lig’de Kocaelispor ile Manisa FK arasında oynanan karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlar yine birçok engeli aşmak zorunda kaldı.

Alikahya Atatürk Mahallesi Akarsu Caddesi Kanalboyu mevkiinde stada giden bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle yüzlerce taraftar Yirim Deresi'nin üzerine kurulan derme çatma köprüden geçerek stada ulaştı. 

Alternatif yol olmadığı için kucağında bebekleri, çocuklarıyla dereyi geçmeye çalışan Kocaelispor taraftarlarının yolcuğu eziyete dönüşüyor.

Stad, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün sayfasında proje maliyeti 160 milyon TL olarak belirtiliyor.  

Öte yandan yaşanan problem yıllarca ihmal edilen Kocaelispor bağlantı yolunu akla getiriyor.

Öne Çıkanlar