Tayini çıktığı için kayınpederinin yaraladığı kadın koruma istiyor

Tayini çıktığı için kayınpederinin yaraladığı kadın koruma istiyor
Antep'te cezaevinde bulunan boşanmak üzere olduğu eşinin azmettirmesiyle, kayınpederi tarafından şiddete maruz kalan kadın koruma talebinde bulundu.

Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Buket S.'nin Antalya'ya tayini çıkması üzerine eşi Murat S.'nin babası Mahmut S. tarafından taşınacağı gün bıçakla yaralandı. 19 Şubat'ta yaşanan olay sonrası tedavisinin ardından Antalya'ya yerleşen Buket S. boşanmak istediği eşi ve ailesine karşı öldürülme korkusu yaşıyor.

Saldırıda ağır yaralanan Buket S.  Doktor Ersin Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyat edildikten sonra dört gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Mahmut S. ise tutuklandı.

KORUMA TALEP ETTİ

Buket S. yaşadıklarını, "Ben hastanede sağlık memuru olarak çalışıyorum. Eşim cezaevine girdikten sonra tayin istedim. Tayinim çıkınca da evdeki eşyalarımı topladım. Bu sırada kayınbabam gitmemi engellemek istedi. Ben gitmek istediğimi söyleyince de 6 yerimden bıçakladı. Hastanede 5 saatlik ameliyatın ardından 4 gün yoğun bakımda kaldım" şeklinde ifade etti.

Öldürülme korkusu yaşadığını Belirten Buket S., "Şu anda can tehlikemin olması nedeniyle çok korkuyorum. Ben ve çocuklarımın devletimiz tarafından korumaya alınmasını istiyorum. Beni bu hale getirenlerin de en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar