TikTok'ta ücretli abonelik dönemi

TikTok'ta ücretli abonelik dönemi
TikTok, ücretli abonelik özelliğinin bu hafta kullanıma açılacağını açıkladı. Kullanıcılar, sevdikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler.

TikTok’un ücretli abonelik sistemine ilişkin resmi bir paylaşım yapıldı. TikTok, platformda yaptığı paylaşımda içerik üreticilerine yeni bir gelir kapısı oluşturacak ücretli abonelik özelliğinin bu hafta yayınlanacağı açıklandı.

Webtekno'nun haberine göre, TikTok’a gelecek yeni özellikle birlikte TikTok kullanıcıları, desteklemek istedikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler. Aylık abonelikle birlikte YouTube ve Twitch gibi platformlarda olduğu gibi kullanıcılar, abonelere özel sohbet, emote’lar ve rozetler gibi pek çok özelliğe sahip olacak.

Fakat tüm bu özelliklerin yanı sıra diğer platformlardan farklı olarak kullanıcılar, canlı yayın sırasında içerik üreticilerinin kameralarını da kontrol edebilecekler. Aynı şekilde içerik üreticileri, abonelerine özel şekilde canlı yayın odalarını kişiselleştirebilecekler.

TikTok tarafından paylaşılan bilgilere göre ücretli abonelik özelliğini aktifleştirmek isteyen içerik üreticileri 18 yaşından büyük olmak zorunda. Bununla birlikte bu içerikten faydalanmak isteyenlerin en az bin takipçiye sahip olması gerekiyor.

Özellik, 26 Mayıs’tan itibaren TikTok’ta kullanılabilir olacak. Özellikten şu anlık yalnızca TikTok davetiyle kabul edilen içerik üreticileri faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar