Tim Burton Addams Ailesi'nin dizisini çekecek

Tim Burton Addams Ailesi'nin dizisini çekecek
Netflix'te yayınlanacak dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

Netflix sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, yönetmen Tim Burton'ın 'The Addams Family' dizisi çekeceğini açıkladı.

Netflix, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir duyuruyla, yönetmen Tim Burton'ın "The Addams Family" uyarlaması olacak olan "Wednesday" adında bir dizi çekeceğini duyurdu. Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan dizi, Wednesday Addams karakterini odak noktasına alacak.

"Beetlejuice", "Edward Scissorhands" ve "Ölü Gelin" gibi filmleriyle tanınan Burton'ın projeyi çektiğini duyuran Netflix, "Tim Burton, bir canlı aksiyon büyüme hikayesinde Netflix'e Wednesday Addams'ı getiriyor! Burton, Nevermore Academy'de bir öğrenci olan Wednesday'in günlerini takip ederken, kışkırtıcı, doğaüstü bir şekilde oluşan gizemi üzerine ilk TV yönetmenlik denemesini yapacak" ifadelerini kullandı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, 8 bölümlük dizi, izleyiciyi Wednesday Addams’ın Nevermore Akademisi’nde öğrenci olarak geçirdiği yıllara götürecek. Ortaya çıkan psişik yeteneklerinde ustalaşmaya başlayan Wednesday, yerel kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engellemeye ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözmeye çalışacak.

Smallville’ın senaristleri Alfred Gough ve Miles Millar‘ın yaratıcısı ve aynı zamanda dizi sorumlusu olduğu bu dizi için, geçtiğimiz yılın ekim aylarında çalışmaların başladığı bildirildi. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar