TIR şoförü Yılmaz'dan yardım çağrısı: O günden beri iş bulamıyorum

TIR şoförü Yılmaz'dan yardım çağrısı: O günden beri iş bulamıyorum
'Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım.'

Coronavirus önlemlerine tepki olarak 'Beni bu virüs değil, beni senin bu düzenin öldürür' dedikten sonra gözaltına alınan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, o günden bu yana iş bulamadığını belirterek yeni bir video çekerek yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı bir videoda 'Beni virüs değil, bu düzen öldürür' dediği için gözaltına alınan ve daha serbest bırakılan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz yeni bir video paylaştı. Gözaltına alındıktan sonra bir daha iş bulamadığına dikkat çeken Yılmaz "Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Ne iş yapacağımın hiçbir önemi yok, elimden her iş geliyor. Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım" dedi.

Yılmaz paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Merhaba ben Malik Yılmaz. Beni TIR şoförü olarak tanıdınız ama artık öyle değil. İnternete attığım videodan sonra işten çıkarıldım. O günden beri işsizim. İskenderun'da başvurmadığım yer kalmadı. Virüsten dolayı ya da çekindikleri bir şey mi var bilmiyorum ama o günden beri iş bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Ne iş yapacağımın hiçbir önemi yok, elimden her iş geliyor. Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım."

Öne Çıkanlar