Türkiye bunu da gördü: 36 ay taksitle ayçiçek yağı

Türkiye bunu da gördü: 36 ay taksitle ayçiçek yağı
Türkiye'de sıvı yağ fiyatları tavan yaptı. 18 litre ayçiçek yağı fiyatları bin liraları bulurken bazı sitelerde 36 aya varan kredi imkanıyla sıvı yağların satışa çıkarıldığı görüldü.

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış yerel marketlerde olduğu gibi online marketlere de yansıyor. Binli satış rakamlarını gören sıvı yağlar, online satışlarda 36 ay vade imkanı ile satışa sunuluyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle Türkiye’de ayçiçek yağı sıkıntısı başlayacağı haberleri üzerine yurttaşlar marketlere akın ederek izdiham yarattı.

Bunun ardından zincir marketler raflardan yağları kaldırırken kriz sonrasında internette 18 litrelik ayçiçek yağ satışı için 36 ay takistle satış başladı. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yağ krizine ilişkin bu sabah yaptığı açıklamada "Türkiye’nin yeterli yağ stoku var" demişti.

44 LİRA TAKSİTLE AYÇİÇEK YAĞI

Online satış yapan Hepsiburada’da 18 litre Yudum Ayçiçek yağı 1.098 liraya, Olin ise 1.350 liraya satılıyor. Satış için 36 ay vade seçeneği verilirken aylık 44 liradan başlayan ödeme seçeneği sunuluyor.

36 ay taksitli kredi imkanıyla sıvı yağ satışı yağan bazı ilanlar şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar