Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Avcı ile 4 kişi üç gündür Kocaeli'de gözaltında tutuluyor

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Avcı ile 4 kişi üç gündür Kocaeli'de gözaltında tutuluyor
Görevden alınarak yerine kayyım atanan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Avcı ve 4 kişi, üç gündür Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutuluyor.

 Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca "Cezaevi yapılanmasına dahil olmak" iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı ile birlikte 4 kişinin daha gözaltında olduğu öğrenildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca açılan soruşturma kapsamında 8 Haziran’da Van’da evine yapılan baskınla gözaltına alınan yerine kayyım atanan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı ile birlikte 4 kişinin daha gözaltında olduğu öğrenildi. Avcı ile Zehra Güçen, Dilşa Kocakaya, Gazal Dilek ve Tülay Demir, 3 gündür Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutuluyor.  

EĞİTİM ALANINDA UZUN SÜRE MÜCADELE VERMİŞ EMEKLİ ÖĞRETMEN VE TECRÜBELİ BİR SİYASETÇİ
Aynı zamanda emekli öğretmen olan ve eğitim alanındaki mücadelesiyle öne çıkan tecrübeli siyasetçi Mustafa Avcı hakkında gizlilik kararı konulan soruşturmanın "Cezaevi yapılanmasına dahil olmak" iddiasıyla açıldığı öğrenildi.

Mezopotamya Ajansı'nda yer alan bilgiye göre avukat Kureyş Bilgiç, Avcı ve 4 kişinin bugün emniyet ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye çıkarılmasının beklendiğini söyledi. 

Öne Çıkanlar