Erdoğan'dan yeni atamalar

Erdoğan'dan yeni atamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yapılan yeni atamalara dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Bilimler Akademisi ve İller Bankası A.Ş'ye ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığı'na Prof. Dr. Muzaffer Şeker atandı.

İller Bankası A.Ş Genel Müdür Yardımcılıklarına Nurullah Öztürk ve Volkan Bektaş getirilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda açık bulunan Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Bilal Tırnakçı'nın ataması yapıldı.

13 İLE YENİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın atama kararları ile Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Bekir Kurtoğlu, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Halil Çalışır, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Burhan Torun, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Adnan İpekdal, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Teoman Karaca, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne ise Aydın Aslan getirildi.

Ayrıca Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne ise Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç atandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar