‘Bu, sayın Abdullah Gül'e de bir vefa göstergesi olacak.’
'Bizim FETÖ’nün siyasi olduğumuz suçlamasından dolayı suç duyurusunda bulunuyoruz.'
2018'deki Dünya Müslüman Alimler Birliği Toplantısı için 4 milyon 330 bin TL, dokuz günlük yemek masrafı için ise İBB kasasından yaklaşık 2 milyon TL harcandığı ortaya çıktı.
AKP'li milletvekilleri tarafından sunulan teklif, büyük projelerin menkul kıymetleştirilerek finanse edilmesine imkan sağlanıyor. Değişiklik akla Kanal İstanbul projesini getirdi.
'Siz Cumhurbaşkanısınız, karşınızdaki ise büyükşehir belediye başkanı. Onlara cevap vermeseniz, belediye başkanlarını muhatap alacak açıklamalarda bulunmasanız...'
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülencilerin iktidara yasa değişikliği yaptırdığını, ‘Kanuni düzenlemeleri siyasi otoriteye yaptırabilmiştir’ ifadeleriyle iddianameye geçirdi.
'Biz de kurumsal olarak üzüntülerimizi belirtiyor, tüm izleyicilerimizden ve haberden olumsuz etkilenen Sayın Gülşen Orhan’dan özür diliyoruz.'
Deprem'in yıktığı ve 41 can aldığı Elazığ'da yardım malzemelerinin dağıtımının biçimi tepkilere neden oldu. Deprem zedeler koli atan kişilere, 'rezalet' ve 'atmayın' diyerek tepki gösterdi.
AKP lideri Erdoğan'ın eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında partili milletvekillerine verdiği 'suç duyurusunda bulunun' talimatının ardından AKP sözcüsü tarih verdi.
AKP lideri Erdoğan'ın partililere yaptığı 'mahkemeye verin' çağrısına yanıt veren Başbuğ, 'Görevde bulunduğum 2 yıl, FETÖ'nün TSK'ye kurduğu komplolara karşı mücadele ile geçti' dedi.
Habertürk Temsilcisi AKP’li Orhan’ın uyarıları dikkate almayarak iş makinaları ile yolu açtırdığını iddia etti. Aydemir, 'Bir tedbirsizlik olduğu kesin' dedi.
Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, CHP eski milletvekili Dursun Çiçek ve MHP eski milletvekili Nazif Okumuş 'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması kapsamında AKP'nin hedefi olmuş durumda.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ceza İnfaz Yasası yakında Meclis'e gelecek" dedi.
Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 56 zam gelmesi, tünelden geçişleri azaltırken köprüler alternatif ve daha ucuz olduğu için yoğun trafik yaşamaya başladı.
AKP’nin iktidar ortağı MHP bu duruma tepki gösterirken, CHP de ‘Yıllardır CHP’ye oy çıkan köylere hizmet gitmiyor. Yaptıkları ayrımcılık, partizanlık’ açıklaması yaptı.
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'FETÖ'nün siyasi ayağının bulunması isteniyorsa askerlerin özel yetkili mahkemelerde yargılanmasının önünü açan düzenlemeye işaret etmişti.
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bekçilere geniş yetkiler getiren düzenleme ile toplumun teslim alınmaya çalışıldığını söyledi.
Söz Sırası programında konuşan İnsan Hakları Savunucusu Ahmet Faruk Ünsal, 'Bekçiler, AKP Gençlik Kolları'nın istihdamına yarıyor' dedi.
'Amerika, Avrupa Birliği bunların birbirinden farkı yok.'
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, AKP hükümetinin dış politikasını, 'Bir gün Rusya bir gün ABD’nin kapısını çalarak, ayakta kalmaya çalışan bir iktidar' sözleriyle eleştirdi.
Vergi kaçakçılığı eleştirileriyle gündemde olan Kızılay'ın Başkan Kerem Kınık eleştirilere ilişkin açıklama yaptı: Kızılay ve Yeşilay'ın vergi imtiyazı var. İddialar bizi çok üzdü.
Bu günün restorasyon siyaseti, -kemalistinden komünistine- altmışlar hatta yetmişler “sol”unun “bozuk düzen” muhalefetinin devamıdır.
'Bu ihtarnameyi işleme koyacak, işini korkmadan yapacak bir noter arıyorum.'
Rusya Savunma Bakanlığı'nın, Türkiye'nin operasyonlarından Rusya'yı uyarmadığı ve İdlib'deki saldırının bu nedenle gerçekleştiği iddiasına ilk yanıt AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.
Çelik, İdlib'de hayatını kaybeden askerlere ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.
RTÜK üyesi Taşcı, iktidara yakın televizyonlarda yer alan programların denetlenmemesine ilişkin ‘Sabah akşam çarpık ilişkiyi yayımlayan yandaş medya uyarılmıyor bile‘ diyerek eleştirdi.
Emlak Vergisi hesaplama sisteminde yapılacak olağanüstü değişiklik gayrimenkul alan ve satanların ödediği tapu harcını da artıracak.
Öz Ağaç İş Sendikası Başkanı Tuncay Dolu’nun gazilik için hastaneye başvurduğu, raporda da ‘Belge kişinin isteği üzerine düzenlendi‘ denildi.
' AKP’nin düzelme ihtimaline AKP’liler bile inanmadığından oradan ayrılıp yeni partiler kuruyorlar işte.'
Sayıştayın uyarısı üzerine Maraş Belediyesi usulsüzlüğü kabul etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.