Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli 'ittifak görüşmesi' için bir araya geldi.
AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar'ın, kendisine 'El Kaideci' dediği iddiasıyla şikayetçi olduğu Gazeteci Oktay Candemir ifade verdi.
Sakarya’da Amedspor’a yapılanlardan anlıyoruz ki, sadece HDP’liler değil, AKP’li olmayan bütün Kürtler Erdoğan iktidarının hedefindedir. Bu yüzden korktukları ‘plebisit’ başlarına gelecek.
Erdoğan'ın CHP'ye ait olan İş Bankası hisselerinin hazineye devredileceğini açıklamasından sonra MHP de hisse devri için yapılacak değişikliklere destek vereceğini açıklamıştı.
İYİ Parti'nin yerel seçimler öncesi direksiyonu AKP tabanına kırdığı ileri sürüldü.
Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un oğlu silahla yaralandı.
AKP Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, partisinin 2019 Mart yerel seçimlerinde aradığı aday profilini açıkladı.
CHP'de yerel seçimler için adaylık takvimi işlemeye başladı.
Brunson'ın serbest bırakılmasına MHP'li Enginyurt'tan tepki: iPhonumu verin, çok bozuğum ona göre.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçilmiş belediye başkanlarının yerine atanan kayyımlar için, 'Bu sistemin devamı şart görünüyor' dedi.
CHP'nin 7'nci Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı Diyarbakır'da bir otelde yapıldı.
Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Brunson davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Metropol kentlerde oluşması muhtemel bir ittifak ve yaratacağı sinerji 24 Haziran’ın da rövanşı niteliğinde olacak. İttifaklarla gidilecek bir seçimin kaderini de HDP seçmeni belirleyecek.
HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, 'Dün ‘cemaate inandık kandırıldık’ diyenler yarın ‘MHP’ye inandık kandırıldık’ diyeceklerdir' dedi.
Erdoğan, kayyım atanan belediyeleri HDP'nin fazlasıyla kazanacağını anlayınca beş aydan fazla bir süre olan yerel seçimlerin kampanyasını 'kayyımistan' vaadiyle başlattı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın gündeme getirdiği, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerine ilişkin konuştu.
AKP'nin önerisine göre, delil arayanlara da ödül verilecek.
CHP tarafından hazırlanan rapora göre, çiftçinin borcu yüzde 100 arttı.
Bir AKP’linin 14 seçmen ettiği bir sistemden söz ediyoruz. Evet, ironi yapmıyorum. Bir AKP’li kadın yönetici tam 14 sandıkta oy kullanmış.
'Bu dönemde ne yazık ki Türkiye'nin üzerine düşen payı fazlasıyla alacağı görülüyor.'
AKP, TBMM'ye sunduğu teklifte Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinin ilçe olmasını önerdi.
Emniyet şeridi cezası 1002 TL’ye yükseliyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'İttifakta siyasi kombin modelini hayata geçirebiliriz' dedi.
Bir zamanlar Gülen cemaatinin önemli isimlerinden olan Nurettin Veren, yapılan bazı üst düzey atamaların 'FETÖ bağlantılı' olduğunu öne sürerek Erdoğan'a güvenin sarsıldığını söyledi.
Erinç Yeldan'a göre AKP'nin ilk döneminde uyguladığı ekonomik model burjuvaziye hizmet ediyordu.
'Doğruları söylemenin kimseye zararı olmaz' diyen Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, AKP'ye 'Kucağınızda borç bulmadınız' eleştirisi getirdi.
AİHM’ye yeni bir yargıç seçilmediği sürece Işıl Karakaş’ın görev süresi otomatik olarak uzuyor.
Ekonomist Bartu Soral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'nin Kızılcahamam kampında ekonomik krize karşı tedbir olarak dile getirdiği 'Krizden bahsetmeyelim' görüşünü Artı Gerçek'e değerlendirdi.
CHP'li Bülent Tezcan, İzmir'de ev hapsinde bulunan ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un 12 Ekim'de yapılacak duruşmada talimatla serbest bırakılacağını iddia etti.
AKP ile MHP yöneticileri yerel seçim ittifakını görüşmek için TBMM'de bir araya geldi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.