CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AFAD ve Kızılay’a yapılan bağışlar ile bu paraların nereye aktarıldığının kuruşuna kadar açıklanmasını istedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’da 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı incelemede, 9’u ağır 29 okulun hasarlı olduğunu tespit etmişti.
Deprem felaketi yaşayan Elazığ'ın Sivrice ilçesine ziyaretinde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, canlı yayın esnasında depreme yakalandı.
CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, sorunları görmezden gelinen ve güvencesiz şartlarda çalıştırılmaya mahkum edilen motosikletli kuryelerle buluştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem sonrası incelemelerde bulunmak üzere yarın Elazığ'a gidecek.
CHP'li Engin Altay, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yapılan para transferine tepki göstererek, 'Yeni Deniz Feneri oluşumlarını izin vermeyiz. Paşa paşa hesap vereceksin Erdoğan' dedi.
CHP’li doktor vekil Ali Fazıl Kasap, Meclis'te ilaçlara ilişkin son durumu açıkladı.
CHP’nin çalışmasında, birden fazla maaşı olan Cumhurbaşkanlığı bürokrat ve danışmanları, eski vekil ve bakanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan isimler tek tek sıralandı.
‘Tek bir hastaya uygulanması gereken ilaç bekletilerek başka hastalarda da kullanılmış. Doktorlar Whatsapp'tan konuşarak facianın önüne geçiyor, Sağlık Bakanlığı bilgi vermekten kaçınıyor.’
CHP Milletvekili Ali Öztunç, ‘Geçmişte Emniyeti Fetullahçılara teslim eden iktidarın yarın bekçileri bir başka tarikata, cemaate teslim etmeyeceğinin garantisi yok’ dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, muhalefetin soru önergesine yanıt vererek, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle hastanelere başvuran yurttaşlara ilişkin verileri açıkladı.
'35 haftadır çocuklarımla kahvaltı yapmıyorum. 2 çocuğum var, onlarla 36. haftada kahvaltı yapmak istiyorum.'
Gezi davasına bakan mahkemenin başkanı Galip Mehmet Perk’e ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından AKP’li Emrullah İşler’in Gezi’yi hedef alan paylaşımını beğendiği ortaya çıktı.
'Bu, deprem açısından ciddi risk taşıyor.'
Elazığ depremi sonrası 20 yıldır toplanan deprem vergilerinin akıbeti tekrar gündem oldu. Albayrak, CHP'nin sorularını İçişleri Bakanlığı'na yönlendirmişti.
CHP Genel Başkanı, Elazığ'da yaşanan 6,8 şiddetindeki depreme ilişkin, 'Bölgenin bütün ihtiyaçlarını belediye başkanlarımızla birlikte merkezi yönetim de karşılıyor' dedi.
Kılıçdaroğlu deprem nedeniyle Elazığ Valisi ile görüştü. HDP'den yapılan açıklamada ise, 'Halkımıza acil dayanışma çağrısı yapıyor ve heyetlerimizi oluşturuyoruz' denildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni sistemde ilk kararnamesini “Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” adıyla yayımlamıştı
CHP'li Öztrak, Albayrak'ın 'Merkez Bankası'nın Fed kadar bağımsız olduğunu' söylemesini eleştirdi, 'Damadı herhalde oksijen çarpmış' dedi.
CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulunddu.
CHP İstanbul İl Kongresi 9 Şubat tarihinde yapılacak. Mevcut İl başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun dışında adaylığını açıklamasa da eski il başkanı Cemal Canpolat bunun işaretlerini verdi.
Öyle görünüyor ki Bahçeli bir şey istiyor. Soru şu ki; bu şey gerçekten darbe girişiminin siyasi ayağının ortaya çıkarılması mı yoksa başka bir şeyin pazarlığı mı?
CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı seçiminde son anda 89’lular seçim dışı bırakıldı.
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CHP’nin 'FETÖ’nün siyasi ayağının' araştırılmasına ilişkin komisyon kurulması talebini değerlendirdi.
CHP, Uygur Türklerinin sorunlarının Meclis tarafından araştırılmasını istedi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hasabından Libya konulu Berlin konferansı ve cihatçıların denetimindeki İdlib'de yaşananlar üzerinden CHP yönetimini hedef aldı.
Katarlılara pay edilen tank palet fabrikasına ilişkin konuşan CHP’li Engin Özkoç ‘Katar ortak olduğu için yüzde 49.9 ucuza tank alacak’ açıklaması yaptı.
Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın ile 24 il yöneticisi görevden alındı.
'18 yılda Eğitim Bakanı ve eğitim politikaları değişiyorsa bir sorunumuz var demektir.'
TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonu’nda, imar mevzuatı başta olmak üzere pek çok yasada değişiklik öngören torba yasa önerisi, bazı değişiklikler yapılarak kabul edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.