HDP’li belediyelere kayyım atamalarının tamamen siyasi bir karar olduğunu ifade eden CHP Milletvekili Ali Şeker, her yerde buna karşı çıkılması gerektiğini söyledi.
Üsküdar Belediyesi'nde işten çıkarılan işçiler, mağdur edildiklerini belirterek, işe dönme taleplerini yineledi.
CHP'li Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, TÜRGEV iddialarını TBMM'ye taşıdı.
‘Tüm vatandaşlarımız omzuna binen bu büyük yükün görülebilmesi ve çözüm geliştirilebilmesi için Sayıştay raporunda belirtilen tüm bilgilerin ivedilikle kamuoyu ile paylaşılması gerekiyor.”
CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Kardeş belediye uygulaması hayat geçirilecek.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, savaş, çatışma ve kötü koşullar gibi nedenlerle ülkelerinden koparılanlar içinde en çok etkilenenlerin çocuklar olduğuna dikkat çekti.
Gelecek yıl devlet bütçesinden AKP, CHP, MHP, HDP ve İyi Parti’ye toplam 419.4 milyon lira Hazine yardımı yapılacak. AKP 182 milyonla en yüksek yardımı alacak.
'Ne zaman ki Halkbank ile kendisinin ve ailesinin mal varlığı meselesi ortaya çıktı, ‘Ateşkes yok, güvenli bölgede ilerlemeyi devam ettireceğiz’ gibi açıklamalardan dönüldü.'
CHP’li belediye meclisi üyelerinin toplu taşımada verdiği öğrenci indirimi önergesi, AKP’li üyeler tarafından reddedildi.
'Yeni bir dönem başlıyor.'
'CHP olarak erken seçim istemiyoruz. Ama yarın bir seçim olması durumunda da CHP’nin o seçime hazır olmasını istiyoruz.'
CHP, HDP, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Türkiye İşçi Partisi hükümetin yargı paketine alternatif olarak ortak bir kanun ve anayasa değişikliği teklifi hazırladı.
Bundan sonrası muamma, çünkü kendisine hakaret edilen bir mektubu 11 gün sineye çeken bir lider var karşımızda.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yeni dönemin önemli adımlarından biri olarak gösterilen İstanbul Kent Konseyi kuruldu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Erdoğan ile Pence arasındaki baş başa görüşmeyi bir 'muamma' olarak tanımladı.
Gezi Davası'nda tutuklu olan Osman Kavala 717 gündür, eski CHP Milletvekili Eren Erdem ise 477 gündür hapiste.
ABD Başkanı Trump hakkında, 'Erdoğan’a hakaret' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu: Mektupta geçen ifadeleri bir T.C. vatandaşı kullandığında suç oluyor.
Askeri harekata ilişkin konuşan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 'AKP’nin her sıkışma döneminde CHP ona koltuk değneği olma işlevi görüyor' dedi.
CHP'li Faik Öztrak, Trump'ın Erdoğan'a gönderdiği mektuba tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu ne savaş eleştirisi yapıyor ne de harekâta ‘savaş’ dediği için linç edilmek istenen partisinin milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na sahip çıkıyor.
Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Fırat'ın doğusu da, güneyi de tamamıyla ve amasız olarak orada yaşayanların yurdu, toprağı ve yaşam yeridir' dedi.
CHP Şişli İlçe Başkanlığı'na, Gençliğin Devrimci Güçleri (DEV-GÜÇ) üyeleri tarafından pankart asıldı.
İBB Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra ihtiyaç fazlası olduğu için iade edilen kiralık araçlarla ilgili de konuştu.
Meclis'te konuşan CHP’li Ali Şeker, AKP’nin koridor açarak IŞİD’i desteklediğini söyledi. HDP’li Mahmut Toğrul ise Türkiye’nin 'işgale' yöneldiğini belirtti.
Kemal Kılıçdaroğlu gündemi değerlendirdi.
'Orta Çağ’da bütün dünya, dünyanın düz olduğuna inanıyordu. Bir kişi çıktı ve 'dünya yuvarlaktır' dedi.'
Erdoğan, siyaseti artık olağanüstü koşullarda yapabildiği için eli hep yükseltecek. Yani, daha da olağanüstü koşullar yaratmaya bakacak.
MSB Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Kuzey Suriye’ye başlattığı harekata dair İYİ Parti ve CHP ile görüştü.
Soruşturmayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.