Anayasa Mahkemesi CHP’li milletvekillerinin OHAL döneminde çıkarılan memurlara güvenlik soruşturması ile ilgili kanuna ilişkin yaptığı başvuruda iptal kararı verdi.
Eren D.'nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.
CHP Döşemealtı eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren D., aracının yanında ölü bulundu.
İBB’nin iştirak şirketlerinden Halk Ekmek A.Ş’nin başına atanan Özgen Nama, alacağı huzur hakkı payının bir kısmını ÇYDD’ye bir kısmını da yoksul çocuklara bağışlayacağını açıkladı.
Maaşlı olduğu belirtilen troll hesapların, sosyal medyada psikolojik harp teknikleri uyguladığı belirtilerek dezenformasyona karşı Meclis’e araştırma önergesi verildi.
2020 yılı asgari ücreti için ilk teklif Türk-İş'ten geldi. Teklif miktarını açıklayan Türk İş Başkanı Atalay, nihai rakamı Hak-İş ve DİSK ile görüştükten sonra belirleyeceklerini vurguladı.
Say ki orada devlet konuşuyor. Sen devleti dinlerken nasıl mum gibi oturmaz da bacak bacak üstüne atarsın?
Kılıçdaroğlu’nun bir yazı kaleme aldığı 5 maddelik çağrı broşürünün Türkiye genelinde dağıtılacağı belirtildi.
AKP, yeni partilere olası geçişler karşısında güç kaybı görüntüsü oluşmasını istemiyor.
İktidar blokunu ve derin mahfilleri en çok ürküten mesele CHP’nin statükocu çizgiden sapma göstermesi.
RTÜK üyeliği için TBMM’de önümüzdeki hafta oylama yapılması bekleniyor.
“Bu Suça Ortak Olmayacağız” bildirisini imzaladığı için üniversiteden ihraç edilen Kaboğlu beraat kararına ilişkin bir açıklama yaptı.
CHP milletvekilleri, Albayrak’ı enflasyonla ilgili yapacağı basın toplantısı öncesi ekonomik verilerin yazıldığı 'Bakın burası çok daha önemli' döviziyle karşıladı.
Erdoğan'ın CHP'deki İş Bankası hisselerini Hazine'ye devretme girişiminin ardından Sultan Reşat'ın torunu da İş Bankası'na 12 milyon liralık dava açtı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TÜİK verilerinin çeliştiğini ortaya koyan CHP'nin raporuna göre, buğday üretimi iç talebi karşılamıyor, ithalat rekor kırıyor.
Erdoğan’ın ‘zavallı‘, Kılıçdaroğlu’nun ‘adımın yan yana gelmesine bile tahammülüm yok‘ dediği Talat Atilla adlı kişi ne yazık ki Cumhuriyet davasında da ‘tanık‘ olarak yer almıştı.
CHP'li Engin Özkoç, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile yaşadığı tartışma sonrasında Erdoğan'ın yaptığı açıklamayla ilgili, 'Bunlar bir cumhurbaşkanına yakışmayan sözlerdir' dedi.
'Eğer dokunulmazlık söz konusuysa, sen de ben de dokunulmazlıklarımızı kaldıralım ve yasalar önünde eşit şekilde yargılanalım.'
Twitter'dan yeni bir açıklama yapan CHP'li Muharrem İnce, 'İstemediğimiz şeyler yaşıyorsak bunun sorumlusu partide olup kendilerini partinin değerleriyle buluşturamamış insanlardır' dedi.
Duruşmaya ilk kez katılan Berfin Özek, "Yaşadığım şeyler kolay değildi. Kadına yönelik şiddet son bulsun" dedi.
Hiçbir CHP'liye genel başkan olması için telkinde bulunmadıklarını belirten AKP Genel Başkanı Erdoğan, 'Çünkü bizim için Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir başkan olamaz' dedi.
CHP'li Muharrem İnce, Sözcü Yazarı Rahmi Turan ile gazeteci Talat Atilla'yı mahkemeye verdi.
'Ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür diliyorum. Bunu bir 'trafik kazası' gibi kabul etmek gerekiyor.'
Partide Muharrem İnce hakkında disiplin mekanizmasının çalıştırılması düşünülmüyor.
‘Saray’a giden CHP’li’ kumpasının sonucu: Saray’ın görevlendirmesiyle MİT, CHP’nin içini karıştırmak için Kılıçdaroğlu’nun genel merkezde kurduğu çeteyle ortak faaliyet yürütüyor.
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Muharrem İnce’nin 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü' iddiasına ilişkin konuştu.
CHP'li Muharrem İnce'nin, Saray'da gizlice Erdoğan ile görüştüğü iddiasının kaynağı Gazeteci Talat Atilla'dan yeni açıklama.
'CHP'nin içindeki iç rekabet bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor.'
Faik Öztrak, CHP MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
'Talat Atilla'ya en yakın CHP'li araştırılsın.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.