İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun aday olmayacağını açıklamasının CHP içinde adaylık tartışması sürüyor.
CHP'li kadınlar 'Şimdi pervasızca harcama yapanlar, hesap veremeyenler bu tür açıklamalar yapıyor' dedi.
Gezici Araştırma, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için bir değerlendirme raporu paylaştı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu daha önce yeniden aday olmayacağını da açıklamıştı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak haftalık basın toplantısında gazetecilerin yerel seçimlere ilişkin sorularını yanıtladı.
AKP ile MHP yöneticileri yerel seçim ittifakını görüşmek için TBMM'de bir araya geldi.
12 Ekim’deki toplantıda 100’e yakın ilçe belediyebaşkan adayının açıklanması amaçlanıyor.
Kulislerde yeni bir iddia gündeme geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin, 'Bu seçimlerde de teröre bulaşmış olanlar, sandıktan çıkacak olurlarsa, kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz' dedi.
CHP'li Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.
CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi '3 ili mutlaka istiyoruz, aday gösterilirsem kazanırım' dedi.
Yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, '54 aydır neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allahım bilir' dedi.
Erdoğan'ın, McKinsey ile ilgili 'Bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız. Biz bize yeteriz' sözlerini CHP Meclis'e taşıdı.
Yerel seçimlerde HDP'nin partinin güçlü olmadığı illerde aday çıkarmamak dahil birçok senaryo üzerinde çalıştığı iddia edildi.
'Sevdiklerinizi bir yere yalnız gönderseniz tedirgin oluyorsunuz.'
CHP'den dün akşam MHP'lilerin Akşener'in evinin önünde toplanmasına ilişkin ilk açıklama geldi.
CHP'li Ali Şeker Meclis'te sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet ve can kayıplarına ilişkin açıklama yaptı.
CHP’li ve HDP’li vekiller hakkında ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ve ‘terör propagandası’ suçlarından fezleke hazırlandı.
CHP'nin iddialı olduğu kentlerde aday arayışı başlarken, kulisler de hareketlendi.
AKP seçimden önce af teklifine sıcak bakmadığı belirtiliyor.
CHP'nin İstanbul adayının Ümit Boyner olacağını ileri süren Ahmet Hakan, 'Böyle bir şey gerçek olursa... AK Parti kimi aday gösterirse göstersin yüzde 70’le kazanır' iddiasında bulundu.
Mustafa Tuna, Melih Gökçek'le arasında geçen tartışmayla ilgili konuştu.
'Ekonomik kriz var, şimdi faturalar ödenmeyecek. Kışın bitiminde ekonomi dip yapacak ve oylar CHP’ye akacak. Bu hayal.'
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yaklaşık 50 bin torbacının af kapsamında çıkmasının beklendiğini söyledi.
Gündeminde ekonomik kriz olan Kılıçdaroğlu 'krizin Saray'da değil vatandaşın mutfağında olduğunu' söyledi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklanan enflasyon rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir ismin konuşulduğu belirtildi.
Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Süleyman Soylu isminin İstanbul'dan ziyade Ankara için geçtiğini yazdı.
İstinaf Mahkemesi; Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 kişiye, yerel mahkemece verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın CHP'den belediye başkanlığına aday olacağı iddiası yalanlandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.