İYİ Parti'nin yerel seçimler öncesi direksiyonu AKP tabanına kırdığı ileri sürüldü.
CHP'de yerel seçimler için adaylık takvimi işlemeye başladı.
Muharrem İnce, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleri ile ilgili ortaya çıkan tartışmaya Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile katıldı.
CHP'li Özgür Özel, Brunson'ın serbest bırakılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçilmiş belediye başkanlarının yerine atanan kayyımlar için, 'Bu sistemin devamı şart görünüyor' dedi.
'Türk finans sektörüne sesleniyorum, kasalarla ilgili çalışmalara dikkat'
CHP'nin 7'nci Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı Diyarbakır'da bir otelde yapıldı.
'Kurmuş olduğun parti, kuruluş ilkelerini kaybetti'
Kılıçdaroğlu’nun ön seçime sıcak bakmadığı ve ilçelerin seçmen yapısına göre kamuoyu araştırması istediği belirtildi.
Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine HDP var.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, rahip Brunson’ın serbest bırakılmasını değerlendirdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda konuştu.
CHP'nin bugün 'Yerel Seçim Strateji Planı'nı Parti Meclisi toplantısında karara bağlayıp açıklaması bekleniyor.
'Cari açığınız varsa sömürülürsünüz'
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İş Bankası hisselerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına cevap verdi.
CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi Türkiye'de son 15 yılda yaşanan çocuk evliliğine ilişkin rapor hazırladı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın gündeme getirdiği, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerine ilişkin konuştu.
CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, il eş başkanı, yöneticileri ve üyeleri gözaltına alınan HDP'yi ziyaret etti.
KHK ile görevlerinden ihraç edildikten sonra TBMM'ye giren HDP, CHP ve SP milletvekilleri ihraç mağdurlarının sorunlarını sıraladı, çözüm çağrısı yaptı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde İstanbul adayı olarak Coca-Cola’nın eski CEO’su Muhtar Kent’i düşündüğü iddia edildi.
CHP; Sancaktepe, Çekmeköy ve Ümraniye ilçe örgütleri ön seçim yapılması yönünde karar aldı.
Cumhurbaşkan Erdoğan, İsmet İnönü için yaptığı eleştiriyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
CHP tarafından hazırlanan rapora göre, çiftçinin borcu yüzde 100 arttı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri için MHP’nin desteği ile bir yasal düzenleme yapılabileceğini söyledi.
Bir AKP’linin 14 seçmen ettiği bir sistemden söz ediyoruz. Evet, ironi yapmıyorum. Bir AKP’li kadın yönetici tam 14 sandıkta oy kullanmış.
CHP'li Özgür Özel, Berat Albayrak'a 'Amaç enflasyonla mücadele ise Ekim ayındaki doğal gaz zammını geri al' diye seslendi.
CHP’de yerel seçimlerde ön seçim yapılmayacağı iddialarına ilişkin tartışmalar devam ediyor.
CHP'li Erdoğdu, 'Şirketleri karlarında düşüşe razı kılarak, zorlamayla fiyat artışlarını erteleyerek enflasyonu yapay bir şekilde düşürmeye uğraşıyorlar' dedi.
CHP İstanbul İl Başkanı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dönük HDP ve diğer partilerle ittifak iddiaları ile CHP'nin İstanbul çalışmalarını Artı Gerçek’e değerlendirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.