Zeynep Kuray'ın İstanbul Kadıköy'deki evi polis tarafından basıldı. Evde arama yapan polis Kuray'ı gözaltına aldı.
Kömür ocağı işletmecilerine yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.
Maraş'ta cemaatçi olduğu iddiasıyla yakalanan bir kişinin telefonundaki WhatsApp grubunda bulunanlara operasyon düzenlendi.
Yüksel Caddesi’nde ‘işimizi geri istiyoruz’ demek için 349 gündür bir araya gelenlere polis bugün de müdahale etti.
3 gündür gözaltında tutulan gazeteciler serbest bırakıldı.
Polis 348 gündür devam eden eyleme bugün de müdahale etti.
Aralarında HDP İstanbul İl Eş Başkanları da bulunuyor.
Ankara’da gözaltına alınan diğer iki gazetecinin ise gözaltı işlemleri sürüyor.
Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen ORSAM Başkanı Kardaş, Kavala'yla aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Ankara'da gözaltına alınan 5 gazetecinin dosyasına gizlilik kararı getirildi.
Ezilenlerin Hukuk Bürosu avukatlarından Sezin Uçar ve Özlem Gümüştaş dün gözaltına alınmıştı.
Mezopotamya Ajansı ve Jinnews’ın muhabirlerinin evlerine baskın düzenlendi.
ESP yöneticisi Nurcan Aksu'ya destek vermek isteyen gruba saldıran polis 10 kişiye gözaltına aldı.
ESP’ye yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında ETHA çalışanları, ESP yöneticileri ve avukatlar da bulunuyor.
Çorum'da izinsiz simit satan kişi zabıtalar tezgahına el koymak isteyince kendisi sivil polis olarak tanıttı.
Polis ‘işimizi geri istiyoruz’ eylemine müdahale etti.
Polis, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek verenlere yine müdahale etti.
Gülmen ve Özakça için yapılmak istenen eyleme polis yine müdahale etti.
'FETÖ soruşturması' kapsamında 115 şüphelinin yakalanması için, 15 ilde operasyon.
Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi eski Başkanvekili Hürriyet Kaytar gözaltına alındı.
Yüksel Caddesi’nde devam eden ‘İşimizi geri istiyoruz’ eylemine müdahale eden polis, en az 3 kişiyi darp ederek gözaltına aldı.
‘FETÖ’ operasyonu kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.
Polis Akademisi sınavı sorularını çaldıkları iddia ediliyor.
Konya Cumhuriyet Savcılığı 'FETÖ' operasyonları kapsamında 70 asker için yakalama kararı çıkardı. 30 asker gözaltında.
İçişleri Bakanlığı, son bir haftada 1024 kişinin ‘terör suçlaması’yla gözaltına alındığını duyurdu.
Aralarında HDP üye ve yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
'İşimizi geri istiyoruz’ eylemi başlamadan müdahale eden polis 8 kişiyi gözaltına aldı.
Cizre’de yapılan ev baskınlarında aralarında HDP Şırnak İl Saymanı Halit Erik’in de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Çıplak gözaltı işkencesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkarken aileler gittikleri karakolda tehdit edilip kovulduklarını söyledi.
Yüksel Caddesi’nde 331 gündür devam eden ‘İşimizi geri istiyoruz’ eylemine müdahale eden polis 2 kişiyi gözaltına aldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.