Johnson & Johnson, bebek pudrası ve talk bazlı diğer ürünlerinin kansere neden olduğu iddiasıyla ABD'de açılan davalarda uzlaşmaya varmaya yönelik 6,48 milyar dolarlık bir plan önerisinde bulundu.
İlaç şirketi Johnson & Johnson, talk bazlı bebek pudrasının içerisinde asbest tespit edilmesi üzerine dünya genelinde üretim ve satışını durdurduğunu açıkladı
Johnson & Johnson’ın aşısının sınırlandırılmasına gerekçe olarak aşıdan sonra hastalarda ortaya çıkan TTS adı verilen nadir ve tehlikeli bir pıhtılaşma durumu riski gösterildi.
Berlin İdare Mahkemesi, AB vatandaşı olmayan ve Sinovac aşısı olmuş kişilere uygulanan seyahat kısıtlamalarının hukuki olduğunu karara bağladı.
Pfizer ve Moderna ile birlikte Johnson & Johnson, ABD'de Coronavirus aşısı onay alan ilaç firmaları arasında bulunuyor.
Sinovac aşısı, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından acil kullanım onayı alan altıncı aşı oldu.
ABD’li sağlık yetkilileri, ülkede Johnson Johnson’ın tek dozluk Covid-19 aşısına derhal ara verilmesi çağrısında bulundu.
Yaklaşık 44 bin kişi üzerinde denenen aşı, ABD'de yüzde 72, Latin Amerika'da yüzde 66 ve Güney Afrika'da yüzde 57 oranlarında etkinlik gösterdi.
Dünyanın ilk Covid-19 aşısını üretmek için yarışan şirketten biri olan Johnson & Johnson, geçen ay üç kıtada 60 bin kişiyi üçüncü aşama çalışmasına katılmak üzere kaydetmişti.
ABD'nin Oklahoma eyaleti, eyaletteki opioid krizinde rolü olduğu gerekçesiyle Johnson & Johnson'a açılan davadan 572 milyon dolar tazminat kazandı.
Johnson & Johnson, bebek pudrasının kansere neden olduğu gerekçesiyle dava açan Echeverria'ya 417 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum oldu. Şirket, kararı temyize götürecek.
ABD'de bir mahkeme, kullandığı talk pudrası nedeniyle yumurtalık kanseri olduğunu söyleyen bir kadının açtığı davada Johnson & Johnson'ı 110 milyon dolar ödemeye mahkum etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.