Listede, 80 yaşın üzerinde felçli vatandaşların ve iki yaşın altında bebeklerin de yer aldığı ortaya çıktı.
AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, gelecek seçimlerle ilgili partililere "Bizi çok daha zor bir süreç bekliyor" mesajı verdi.
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko başta göçmen krizi olmak üzere AB, Rusya ve Türkiye ile ilişkiler hakkında açıklamalar yaptı. Lukaşenko, Erdoğan ve yönetimine de teşekkür etti.
AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yılmaz'ın uyuşturucu kullandığı anların görüntüleri nedeniyle istifa ettiği ileri sürüldü.
Kılıçdaroğlu, yasak kararı getiren mahkemeye itiraz ederek yayın yasağı kararının kaldırılmasını talep etti.
İstinaf, Kaftancıoğlu'na, 'Cumhurbaşkanına hakaret' gerekçesiyle yerel mahkemece verilen 56 bin lira manevi tazminat miktarını az buldu, 290 bin liraya çıkardı.
Bloomberg'e konuşan Türk yetkililer, Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerilimde Ankara'nın ve Erdoğan'ın plan ve isteklerini anlattı.
Özkoç, Soylu hakkında 'El Kaide’nin bir alt kurumunun lideri olan bir kişiyi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapmış' iddiasında bulundu.
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Politika Kurulu başkan vekilleriyle buluştu.
Erdoğan'ın amacı Batı’yı kamu nezdinde Türkiye düşmanı gösterip seçimde istediği baskı ortamını kurmak olabilir. Ülkeyi babasının memleketi gibi gören bir liderden her şey beklenebilir.
Metin Lokumcu davasını takip etmek amacıyla açılan hesaptan paylaşılan görüntülerde sivil giyimli bir kişi dikkat çekti
El Cezire, Sedat Peker'in BAE yetkilileri tarafından gözaltında olduğunu ve uzun süredir iadesini talep eden Türkiye'ye iade edilebileceğini ifade ettiği cümlesini kaldırdı.
Katar ziyareti öncesi basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soru soracak gazetecilere önceden verilen soru listesi sızdı.
Özel aracının altına yerleştirilen patlayıcıyı kontrollü olarak imha edilen polis memurunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipte yer aldığı ortaya çıktı.
Davutoğlu, 50 yıl önceki gazete manşeti ile 'faiz sebep enflasyon' neticedir politikasını eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası ilişkilerde “Türkiye” ibaresinin bir marka haline getirilmesi için genelge yayınladı.
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylediklerine cevap verdi.
Erdoğan’ın faizle ilgili sözlerine cevap veren Cübbeli Ahmet, 'Devlet de 1 bile faiz almayacak. Nas’ın azı çoğu olmaz. Yarım yamalak Nas da olmaz' ifadelerini kullandı.
Etyen Mahçupyan: Ekonomi stratejisi ‘bir siyasi tercihin’ parçası. Dış politikada ana ekseninin anti-Kürt olmasına doğru ilerleniyor. İttihatçılık bugünün konjonktüründe yeniden canlanıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin farklı tarihlerde yaptığı açıklamaların videolarını sosyal medya hesabında paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verdi.
Saadet Partisi; dolar kurunun yükselişi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faize ilişkin açıklamalarının yer aldığı videoyu, “Sayfa yenilemekle düzelmiyor, yeni sayfa açalım” notuyla paylaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hekimlere yapılması planlanan zam oranlarına ilişkin sorulara yanıt verirken yanından geçen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla açıklama yaptı.
Erdoğan, ‘Faizi düşürmek suretiyle biz yatırım, istihdam, üretim ve ihracat ile büyümeyi sağlayacağız’ dedi.
Otuz yıldır Türkiye'deki despotik yönetimlere karşı mücadelede yer almış olan iki çevreci, olası sosyal demokrat ve liberal dayatmalara ne denli direnebilecek?
Devlet Denetleme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 'dövizde manipülasyon ' iddialarını araştıracak.
Türkiye'nin sürgündeki aydınlarının ve gazetecilerinin çoğu, İran’ın İslam Cumhuriyeti olmadığında ve olumlu değişimin hemen köşede olduğunu ısrar eden İranlı meslektaşları gibi görünüyor.
Vatan Partisi, doların 13.50, euro'nun 15.23 liraya ulaşmasının ardından serbest piyasa rejimine son verilmesi çağrısında bulundu. 'Dolar yasaklansın' dedi.
Gelecek lideri Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın, 'Sizinle birlikte istifa edelim' dediğini iddia etti.
Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında rekor değer kaybının ardından açıklama yapan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'Zorlu ve sancılı süreçte sağduyuyu elden bırakmamalıyız' dedi.
Rusya’nın güneyinde ‘Türk dünyası’ adında yeni bir jeopolitik gerçeklik oluşmakta. Erdoğan çok bilinçli bir şekilde imparatorluk politikası izliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.