Financial Times, Merkez Bankası'nın faiz artırımına gitmekte isteksiz olduğu sinyali vererek, yatırımcıların güvenini sarstığına dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Türkiye ittifakı' ile ilgili açıklamalarının basit bir çağrı değil, daha derin bir stratejinin izlerini taşıdığı belirtiliyor.
Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, AKP'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçerken stratejik bir hata yaptığını belirtti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Guardian'a konuştu
Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, gazetecilerle bir araya gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yer verdi.
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, AKP yönetiminde ve kabinede değişim rüzgarının esebileceğini belirtti.
Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Erdoğan, dün Türkiye–AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı ile Beştepe’de bir araya geldi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, partililerine uyarılarda bulunduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını MYK’nin ardından dün de MKYK üyeleriyle değerlendirdi.
Bakanlık önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında yer alan millet bahçeleri için 3 ilçede imar planı değişikliği yaparak askıya çıkardı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk iddialarını ve son yıllarda gerçekleşen bazı soruşturmaları araştırmak için teftiş kurulunda da operasyon gerçekleştirildi.
İstanbul için 'yeniden seçim' olasılığı ile ilgili AKP içinde görüş ayrılığı yaşandığı aktarıldı.
Cumhurbaşkanı, Türkiye - Rusya 8. Üst Düzey İşbirliği toplantısında Putin ile bir araya geldi
Reuters ajansı, yerel seçim sonuçları konusunda üç AKP'li kaynağın değerlendirmesini yayımladı.
'Benim için çok güzel bir deneyim oldu.'
Erdoğan, anayasa referandumundan sonra birçok büyükşehirde, 'metal yorgunluğu' gerekçesiyle belediye başkanlarını istifa ettirmişti.
Seçim gecesi yaşanan kaledeki yalnızlık sahnesi, muhalefet açısından ciddi bir güven tazeleme ve motivasyon sağlamış görünüyor.
Guardian gazetesinin dış politika yazarı Simon Tisdall, seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefet üstündeki baskısının artabileceğini yazdı.
Erdoğan’ın açtığı Bilkent Şehir Hastanesi’nin ardından Sağlık Bakanlığı 'yepyeni bir dönem' adı altında kamu spotu hazırlattı.
AKP kulislerinde yeni sistemle birlikte getirilen 'dışarıdan bakan' uygulamasında geri adım atılabilir.
Haldun Dormen, 'Ben bu zamana kadar AKP’den gelen hiçbir davete, hiçbir yemeğe katılmadım' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın bir Saray sosyetesi oluşturduğunu, onların hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.
Ateizm Derneği'nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti olarak Kürtçe konuşanların oyuna talip olduklarını söyledi.
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, siyasetteki seviyesizlikten yakındı.
CHP milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine basın açıklaması yaptı.
İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Esenyurt’ta çarpık kentleşme ve imar sorunu had safhada. Kürtlerin yoğun olduğu ilçede Karadenizliler de önemli bir faktör.
AKP kulislerinde, ittifak yapılmasıyla AKP açısından diğer tüm illerin riske atıldığı eleştirisi yapılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.