Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakere görüşmelerinin duraklatıldığını belirtti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’nin güçlerini çekmesinin ardından Afganistan’da çöküşün meydana geldiğini ifade etti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Almanya’da devam eden 56’ncı Münih Güvenlik Konferansı’nda Suriye’deki kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ‘Trud’ gazetesine verdiği röportajda Suriye'deki savaşın gerçekten sona erdiğini belirtti.
Şarkul Avsat gazetesinde yer alan bir yoruma göre ise Türkiye'nin olası bir Suriye operasyonu karşısında ABD ve Rusya ortak tavır almaya hazırlanıyor.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye'deki Kürt müttefikleri üzerinden Fırat'ın doğusundaki toprakları devlet kurmak amacıyla kullanmaya çalıştığını söyledi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavron, "Rusya'nın kanıtlarla oynamayacağını garanti ederim" dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Irak’ta sorunların çözümü için tüm dış aktörlerin uzlaşı yönündeki çabaları desteklemesini istedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.