Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili BM uzmanlarından 'Ayasofya’nın, Türkiye’deki tüm insanları bir araya getiren bir simge olma özelliği korunmalı' çağrısı yapıldı.
Rusyalı dini yetkili manastıra hacca gidilmesinin ancak Fener Rum Patrikhanesi ile yeniden görüş birliği sağlandıktan sonra mümkün olabileceğini söyledi.
Suriyeli yetkili 'Bu, gayet küçük bir kilise olacak, geniş kapsamlı inşaat çalışmaları söz konusu değil' dedi.
Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı: İlişkiler tehditlerle yönetilemez. Sömürgeci hayallere bu dönemde yer yok.
Yunanistan’da toplam vaka sayısı dün 4 bin 477’ye yükselmişti.
Ömürlerinde en az bir kez eşinden fiziksel veya duygusal şiddet gören kadın oranında Türkiye’nin yüzde 38 ile ilk sırada yer aldı.
Avrasya Araştırma Şirketi, yaptığı son anketi paylaştı.
Dünyanın en büyük varlık yönetim kuruluşlarından BlackRock'ın Direktörü, 'Türkiye ekonomisi ürkütücü şekilde Lübnan'a benziyor, sonu iyi değil' değerlendirmesinde bulundu.
Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn, Türkiye'nin yakın gelecekte AB üyeleri arasına katılmasını mümkün olmadığını söyledi.
Yunanistan: Söylenti ve doğrulanmamış bilgileri kesin bir biçimde reddetmekteyiz.
TurAz Kartalı tatbikatı, Bakü, Nahçıvan, Gence, Kürdemir ve Yevlah'ta sürdürülecek ve 10 Ağustos'ta sona erecek.
Netflix ile ilgili yorumda bulunan Erol Evgin'den, 'Bu tür paralı kanallar isteğe bağlıdır, beğenmeyen izlemez' dedi.
Önceki listede olduğu gibi Avustralya, Kanada, Japonya, Gürcistan, Fas, Yeni Zelanda, Ruanda, Güney Kore, Tayland, Tunus ve Uruguay'a seyahatler kademeli olarak açılacak.
Abbyasov: Daha önce giriş bileti için para ödenmesi gerekiyordu ve uzun kuyruklar oluşuyordu. Şimdi tüm inananlara açık olacak.
Rusya'dan S-400 alan Türkiye'ye yaptırım uygulanması bekleniyor.
Reuters'ta yer alan bir analizde, doların 7 TL eşiğini test etmesinin ve TL'deki değer kaybının Ağustos 2018 tarihindeki durumu hatırlattığı değerlendirmesi yer aldı.
Nevi şahsına münhasır bir ülke Türkiye. Dünya yıkılsa burada kimsenin kılı kıpırdamaz sanki. Bağışıklığı ve müthiş bir direniş gücü var çağdaşlığa. Başka bir mekanda yaşar burası.
Capital Dergisi'nin her yıl yayınladığı Capital 500 sonuçlarına göre, TÜPRAŞ yine ilk sırada yer aldı. Şirketler 2019'da reel olarak yüzde 2,1 büyürken, şirket kârları yüzde 6,2 daraldı.
Arama motoru Google, 10 Ağustos itibariyle kelime araması sonucu kullanıcıların karşısına çıkan alışveriş reklamlarını Türkiye’deki arama sayfalarından kaldıracak.
Financial Times, Türkiye'nin kuru dizginlemek için iki günde 2 milyar dolar sattığını yazdı Bloomberg ise, Türkiye'nin stagflasyonla karşı karşıya olduğuna dikkat çekti.
Türkiye'nin 68 bin mültecinin yaşadığı Hesekê’deki Hol Kampı'ndan İŞID’li kadınları kaçırma girişimleri devam ettiği ileri sürülüyor.
Seyahat uyarısı yapılan ülkelere gidenler havaalanlarında test edilecek.
Duyuruda çalışmaların 28 Temmuz ile 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtildi.
'Çünkü kişisel verilerin tamamı ele geçirilir korkusu var.'
'Türkiye’nin çok acil bir şekilde normalleşme ve ortak zemin oluşturmaya ihtiyacı var.'
2018 yılında Türkiye'de hava kirliliğinin en yüksek olduğu 10 il, Bursa, İzmir, Aydın, Kocaeli, Manisa, Yalova, Ankara, Bilecik, Sakarya ve İstanbul olarak sıralandı.
Türkiye, Ege'deki sondaj faaliyetlerini bir süreliğine durdurmuştu.
Fransa Türkiye'yi, Libya’ya yasa dışı yollarla silah ve savaşçı sokmakla itham ediyor.
Rusya askerleri, devriye sırasında M4 Karayolu’nda çok sayıda yıkılmış bina bulunduğunu söyledi.
Hayatını kaybedenlerin arasında çocukların da olduğu belirtiliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.