Akbelen'e giden Muharrem İnce'nin sözleri tepki çekti

Akbelen'e giden Muharrem İnce'nin sözleri tepki çekti
Akbelen Ormanı'ndaki direniş alanını ziyaret eden Muharrem İnce, kendisine söz almak için sıra beklemesi gerektiğini söyleyenlere "Şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor" dedi. Sözleri tepki çeken İnce, direniş alanından ayrılmak zorunda kaldı.

Artı Gerçek - Muğla Akbelen’de Limak Holding ve IC Holding'in iştiraki YK Enerji tarafından işletilen Yeniköy-Kemerköy Termik Santralı’nın kömür sahasını genişletmek için başlayan ağaç kesimine karşı direnişte bir hafta geride kaldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Akbelen'i ziyaret etti. İnce, burada köylülerin ve çevrecilerin tepkisiyle karşılaştı.

BirGün'den Asena Tunca'nın haberine göre, İnce'ye, halkın forum yaptığı esnada söz sırası olduğu ve söz hakkının sıradan gidileceği ifade edildi. Muharrem İnce bunun üzerine sinirlendi.

İNCE'DEN ÇEVRECİLERE: ŞOV YAPMADAN EYLEM YAPIN

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, konuşmasında direnen yaşam savunucularını hedef aldı. İnce, "Sonuç almak istiyorsanız ciddi bir şekilde, şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor" dedi.

ALANDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDI

Muharrem İnce'nin sözleri tepki çekerken, İnce bu sözlerin ardından alandan ayrıldı. Bir kişi, alandan ayrılan İnce ve beraberindeki heyete "Rezilsiniz" diyerek tepki gösterdi. (Kaynak)

Öne Çıkanlar