AKP'de 14 komisyon vekil adaylarını mülakata alıyor

AKP'de 14 komisyon vekil adaylarını mülakata alıyor
AKP seçim beyannamesini 25 Mayıs'ta açıklayacak.

POLİTİKA - AKP Sözcüsü Mahir Ünal, AKP'nin seçim beyannamesinin 25 Mayıs'ta açıkmlanacığı söyledi. Ünal, İYİ Parti'den CHP'ye geri dönen 15 milletvekilini durumu içinse  yinea "Güneş Motal" bensetmesini yaptı ve "pespayelik" dedi. 

AKP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Mahir Ünal şunları söyledi: "Cumhurbaşkanı adayı konusunda bir türlü çatıydı, kapıydı, pencereydi biz uzlaşmaya varamayan, daha sonra ‘bari meclise dönük bir şeyler yapalım’ diyerek kendi aralarında bir ittifak oluşturan siyasi partilerin bu süreçteki girişimleri, milletvekili alışverişleri, taşımalı sistem getirip götürmeleri göstermiştir ki, bu ülkeyi yönetebilecek, böyle zor bir coğrafyada bu ülkeyi taşıyabilecek kadrolar ak kadrolardır, taşıyabilecek lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eski sisteme dönmeyi kendilerine vizyon edinmiş, Erdoğan’ı yıkmayı kendilerine hedef edinmiş kadroların Türkiye’yi yönetme gibi bir iddiası zaten olamaz." 

Cumartesi gününe kadar 7 bin 340 adayın mülakatını bitireceklerini söyleyen Ünal, "14 komisyon milletvekili adaylarının mülakatını yapıyor. Aday tanıtım toplantımızı 25 Mayıs günü yapacağız. Seçim beyannamesi 25 Mayıs'ta açıklanacak" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar