AKP'den ihraç edilen eski vekilden partisine eleştiri... "Bırakın bu siyaset oyunlarını"

AKP’den ihraç edilen 25. ve 26. dönem İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, CHP’nin 22’nci Olağanüstü Kurultayı’nın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

AKP'den ihraç edilen eski vekilden partisine eleştiri... "Bırakın bu siyaset oyunlarını"

Artı Gerçek- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen soruşturma sürecinde AKP'den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık sosyal medya hesabından Akp'yi eleştiren bir açıklama yaptı.

Kocabıyık, “Ak partili arkadaşları bin kez ikaz ettim: bırakın bu siyaset oyunlarını, bırakın yargıyı kullanmayı, bırakın şu mühendisliği…yaptığınız her hamle sizi zayıflatıyor, muhalefeti güçlendiriyor. Bakın şu hale: 19 Mart’tan bu yana muhalefete kurduğunuz bütün kumpas modülleri elinizde patladı. İşte CHP bugün kongresini yaptı ve genel başkanını meşru koltuğuna oturttu, dosyayı kapattı. Şimdi size soru: Cumartesi günkü özgür özel mi daha güçlü pazar günkü özgür özel mi?​” diye sordu.(EVRENSEL)

akp chp milletvekili ihraç