AKP'li eski başkan Döğücü'den Özkan'a: Jakuziyi ispatlamazsan senden aşağısı yok

AKP'li eski başkan Döğücü'den Özkan'a: Jakuziyi ispatlamazsan senden aşağısı yok
İBB Başkanı İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın AKP'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediye binası hakkındaki izlenimlerini aktarırken jakuzi bulunduğunu söylemesi, AKP'li eski başkan Şeyma Döğücü'yü kızdırdı: İspatlamazsan senden aşağı insan yok

Artı Gerçek - 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sancaktepe'de CHP'nin kazanmasıyla birlikte kurdukları iftar çadırını kaldıran ve tartışmaların odağına yerleşen AKP'li eski Sancaktepe Belediyesi yönetimi bu kez de lüks içindeki belediye binasıyla gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Medyascope'a yaptığı açıklamada, yeni Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'i tebrik için belediye binasına gittiğinde gördüklerini anlatırken başkanlık katında jakuzi olduğunu da söyledi. Özkan'ın bu açıklamalarının ardından belediyenin eski başkanı AKP'li Şeyma Döğücü, sert tepki gösterdi.

Döğücü, sosyal medya hesabında Özkan'ın konuşmasını alıntılayarak şunları söyledi:

"Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Nejati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum. Hodri meydan."

Özkan katıldığı yayında, "Alper Yeğin’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, jakuzi, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar