AKP’li Faruk Çelik’ten partisine seçim eleştirisi: Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler…

AKP’li Faruk Çelik’ten partisine seçim eleştirisi: Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler…
AKP'li Faruk Çelik, partisinin seçim yenilgisinin ardından AKP'den aday olanları eleştirdi: "Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra 'kişisel sorumluluktan kaçarak' neticeyi ekonomik gerekçelere bağlayabiliyor."

Artı Gerçek - AKP, 31 Mart yerel seçimlerinde birinci parti konumunu CHP'ye kaptırınca parti içinde ve iktidara yakın medyada çatlak sesler çıkmaya devam ediliyor.

Son olarak AKP iktidarında iki dönem farklı alanlarda bakanlık yapan, AKP Artvin milletvekili Faruk Çelik, seçimde yaşanan büyük yenilgi nedeniyle adayları hedef aldı.

Çelik, “Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘kişisel sorumluluktan kaçarak’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar” dedi.

Mağlubiyetin nedeni olarak genel siyaset ve ekonomik gelişmelerin gösterilmesini de eleştiren Çelik, özeleştiri yapılması gerektiğine işaret etti.

'YERELDE YAPILMASI GEREKEN ÖZELEŞTİRİDEN KAÇMAKTIR'

Faruk Çelik şunları söyledi:

“Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘kişisel sorumluluktan kaçarak’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar.

Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır.

Ayrıca 10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmektir.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar