AKP'li vekil Ahmet Zenbilci istifa etti

AKP'li vekil Ahmet Zenbilci istifa etti
Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir adli soruşturma nedeniyle partisi AKP'den istifa etti: "Soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir."

Artı Gerçek - AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir adli soruşturma gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zenbilci, bu süreç içerisinde soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılmasının en büyük beklentisi olduğunu belirtti.

İstifa kararını sosyal medyada duyuran Zenbilci, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir" dedi.

Soruşturma sürecinin partisine zarar vermemesi için istifa kararı aldığını belirten Zenbilci, "Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Zenbilci'nin paylaşımı şöyle:

"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar