Akşener-Erdoğan görüşmesi sona erdi: Açıklama yapılmadı

Akşener-Erdoğan görüşmesi sona erdi: Açıklama yapılmadı
31 Mart seçimlerinde aldığı yenilgi sonrasında İYİ Parti liderliğini bırakan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi sonda erdi. Görüşme Beştepe'de yapıldı.

Artı Gerçek - AKP'nin ikinci parti konumuna gerilediği 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ankara'da siyasetçiler arası görüşme trafiği devam ederken, 'sürpriz' olarak nitelenen Tayyip Erdoğan-Meral Akşener görüşmesi gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski İYİ Parti liderinin son ikili görüşmesi de 2018'de, yine Beştepe'de yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiği İYİ Parti eski Genel Başkan'ı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Saat 17.00'de başlayan görüşme 17.40’ta bitti. 40 dakika süren görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi verilmedi.

Siyasi kulislerde, Erdoğan’ın Akşener’den "yeni anayasa, normalleşme süreci" konusunda katkı isteyebileceği iddia ediliyor. Akşener'in kurucu lideri olduğu İYİ Parti kaynakları ise görüşmenin kendilerinden bağımsız olduğunu vurguladı. Kaynaklar, Akşener'in görüşme konusunda parti yönetimine önceden haber vermediği de iddia ediliyor.

AYNI CENAZEYE KATILMIŞLARDI

Akşener, pazartesi günü Özer Uçuran Çiller'in cenazesinde günler sonra ilk kez görüntülenmişti. Eski başbakan Tansu Çiller'in eşinin cenazesine Erdoğan da katılmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar