Akşener: Mahkemede akla kara birbirinden ayrılacak

Akşener: Mahkemede akla kara birbirinden ayrılacak
Meral Akşener, İYİ Parti'deki iddialara ilişkin soruya yanıt verdi. Akşener, 'Mahkeme karar verecek. O zaman akla kara birbirinden ayrılacak' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında sabah saatlerinde Kayseri’ye hareket etti. Akşener, Buğra Kavuncu ve Ümit Özdağ arasında başlayan 'FETÖ' tartışmasına ilişkin, "Bu konu medyanın ilgisini çekiyor ama vatandaşın derdi başka" yorumunda bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ'ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki "FETÖ’cü" suçlamasıyla başlayan tartışma devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri ziyareti sırasında konuya ilişkin şunları söyledi:

'AKLA KARA BİRBİRİNDEN AYRILACAK'

"Bu konu medyanın ilgisini çekiyor; ama vatandaşın derdi başka. Sosyal medya ya da medya ile dert paylaşmak yerine açıp telefon veya bir araya gelip yüz yüze konuşulsa daha iyi olurdu. Bu yapılamadı; ama kamuoyuna mal oldu. Vatandaşın derdi ile hiç yan yana gelmiyor. Vatandaş bize bunu sormuyor. Vatandaş oğlunun Türkiye'yi terk etmek istediğini ağlayarak dert yanıyor. 'Derdimizi Meclise taşı' diyorlar. Görelim Mevlam neyler eylerse güzel eyler. Buğra Bey kendisi ile ilgili iddia sahiplerinin hukuk yolu ile iddialarını ispatlamaları için fırsat tanıyor. İddia sahipleri gidecek mahkemede bilgi belgeyi bildirecekler, mahkeme karar verecek. O zaman akla kara birbirinden ayrılacak."

Kayseri ziyareti öncesi Yozgat Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın’ı ziyaret etti. İYİ Partili Belediye Başkanı Yalçın, "Bazı vatandaşlar bize gelip AKP’ye geçecek misiniz? diye soruyor. Ben de onlara diyorum ki 'Türkiye Komünist Partisi’ne geçeriz AK Parti’ye geçmeyiz' diye cevap veriyorum" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar