Akşener'le toplantının ardından İYİ Partili vekiller: Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin

İYİ Parti ek binasında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından Akşener, açıklama yapmazken, milletvekilleri ve bazı Başkanlık Divanı üyeleri ise ‘Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin’ dedi.

Artı Gerçek -CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı bugün 12'nci kez toplandı. Son toplantıda cumhurbaşkanı adayını netleştiren liderler, adayı 6 Mart'ta açıklayacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in, cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü Altılı Masa toplantısının ardından milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle bir araya geldi. Akşener ve milletvekillerin katıldığı toplantı saat 03.30'da sona erdi.

Akşener, partinin ek binasında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı. Milletvekilleri ve bazı Başkanlık Divanı üyeleri ise toplantıya ilişkin soruya, "Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin", "Her şey iyi olacak" ve "Türkiye iyi olacak" yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu bugün saat 13: 30'da genel merkezde toplantı yapacak. Toplantının ardından Akşener’in açıklama yapması bekleniyor.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar