Arınç'tan 'istifa' açıklaması: Kimse bize muhaliflik kisvesi giydirmeye kalkmasın

Arınç'tan 'istifa' açıklaması: Kimse bize muhaliflik kisvesi giydirmeye kalkmasın
Bülent Arınç, oğlunun AKP'den istifa edeceği iddialarını "yerimiz, partimiz bellidir" diyerek yalanladı ve "Biz birilerinin 'Oku bakalım Amentü’yü biliyor musun' diyeceği insanlar değiliz" dedi.

Artı Gerçek - Urfa milletvekili Eşref fakıbaba'nın istifasından sonra AKP'de yeni istifaların olabileceği, İstanbul Milletvekili ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın da istifa edebileceği iddiası gündeme geldi. Bülent Arınç bu iddialara tepki gösterdi.

Dare Medya'ya konuşan Bülent Arınç, oğlunun istifa iddialarına karşı şimdiye kadar konuşmamasını parti ve meclis çalışmalarına bağladı, "Kendisini buna cevap vermediyse abdestinden şüphe etmemesindendir." dedi.

"AMENTÜMÜZ, YERİMİZ, PARTİMİZ BELLİDİR'

Kendisi ve oğlu ile ilgili çıkan haberlere de tepki gösterdi ve şöyle konuştu:

"Benim onu savunmam söz konusu olamaz lakin, o da görüyor, teşkilatlarda çalışıyor, insanlarla STK’lar ile görüşüyor ve özgüven ile denge hesabı yapmadan inandığı doğruları söylüyor diye hemen art niyetli birileri tarafından istifa edilecekler içerisine yazılacak, oradan benimle ilgili senaryolar üretecekler. Yok öyle yağma. Biz iki de bir de birilerinin 'Oku Bakalım Amentü’yü biliyor musun?' diyeceği insanlar değiliz.

"Sabrın da bir noktası var. Bizim Amentümüz, yerimiz, partimiz memleketimiz yurdumuz duruşumuz bellidir. Benim aileme kattığım en büyük değer ve yarınlarıma bırakacağım en büyük miras budur." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar