Babacan'dan Bahçeli'ye: Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!

Babacan'dan Bahçeli'ye: Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!
Ali Babacan, MHP lideri Bahçeli'nin Maraş merkezli depremle ilgili sözlerine tepki gösterdi. Babacan, "Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin" dedi.

Artı Gerçek - Maraş'ta 9 saat arayla meydana gelen büyük depremler 10 ilde yıkıma yol açtı.

İktidar, yardımların geç gittiği yönünde sert bir şekilde eleştirilirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 7 günlük bir suskunluğa bürünmüştü.

Ardından bugün partisinin grup toplantısında açıklamada bulunan Bahçeli, AHBAP kurucusu Haluk Levent ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'u hedef almıştı.

BABACAN'DAN BAHÇELİ'YE SERT TEPKİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bahçeli'nin Osmaniye'de doğduğu evin yerine yapılan Devlet Bey Konağı'nın depremzedelere kapılarını açmamasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Babacan, Bahçeli için, "Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!" dedi.

Babacan, paylaşımında şunları yazdı:

BAHÇELİ'YE OSMANİYE'DEKİ KONUTUNU HATIRLATTI

"Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor! Ben kendisine söyleyeyim: Sayın Bahçeli, Osmaniye’deki konutunuzun tam karşısında yıkılan enkazın sakinlerine konutunuzun tuvaletine kullanım izni verilmemiş, siz neden bahsediyorsunuz?

Ben gittim. Sizin adım atmadığınız hem de vekili olduğunuz memleketiniz Osmaniye’nin hâlini gördüm. Adıyaman’ı, Kahramanmaraş’ı, Hatay’ı, Adana’yı gördüm. Kurtulan vatandaşlarımızı dinledim. Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar