Bahçeli, Halk, Now ve Sözcü TV'yi hedef gösterdi: Hesaplaşacağız

Bahçeli, Halk, Now ve Sözcü TV'yi hedef gösterdi: Hesaplaşacağız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli NOW, Halk TV ve Sözcü Televizyonu'nu hedef gösterdi. İsim vermeden Sinan Ateş davasıyla ilgili konuşan Bahçeli, "Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz" dedi.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam'da öldürülen ülkücüleri anmak için düzenlenen programda konuştu. Bahçeli, isim vermeden Sinan Ateş dosyası üzerinden NOW, Halk TV ve Sözcü Televizyonu'nu hedef gösterdi.

"MHP ve Ülkü Ocakları’nın düşmanlığına dönüşen gazete ve televizyonlarda itibar cellatlarına soyunan kimler varsa mahkemede dinlenmelerini bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi ilan ediyorum" diyen Bahçeli, "Hepinizle hesaplaşacağız. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak için uğraşıyorlar" diye konuştu.

'İÇİMİZİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞMALARINI DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ'

Bahçeli, şunları söyledi:

"Ülkücü olmanın zor ülkücü kalmanın daha zor olduğu dönemde ülkücülüğü meslek edinenlerin kirli oyununu bozuyoruz. İçimizi karıştırmaya çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum. Varsa ellerinde bilgi belgeleri adli makamlara sunmalarını ilan ediyorum."

'5 YIL ÖNCE ATEŞ’İN OLDUĞU YERDE BUGÜN YILDIRIM VAR'

t24'ten Sibel Yükler'in haberine göre, 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinde bulunan Ateş’in Bahçeli ile birlikte Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederek karanfil bıraktığı ortaya çıktı. Ateş’in 5 yıl önceki paylaşımında, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ankara Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettik. Tüm Ülkücü Şehitlerimizi rahmet ve fatihalarla anıyorum” yazdığı görüldü

1716811456893-screenshot-206.jpg

Bugün yapılan törende ise Bahçeli’nin yanında Ateş’in görevden alınmasının ardından 2020 yılında yerine atanan, Ateş cinayetinde de dosyada ismi geçen Ahmet Yiğit Yıldırım hazır bulundu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar