Canan Kaftancıoğlu'ndan Hilal Kaplan paylaşımı

Canan Kaftancıoğlu'ndan Hilal Kaplan paylaşımı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Hilal Kaplan' paylaşımı: Kimsenin özel hayatı Hilal Kaplan’ı ilgilendirmeyeceği gibi, Hilal Kaplan’ın özel hayatı da beni hiç ilgilendirmiyor ve söz hakkı bulmuyorum.

Artı Gerçek - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, iktidara yakın Sabah gazetesinin yazarlarından Hilal Kaplan'ın özel hayatıyla gündeme gelmesi hakkında bir paylaşım yaptı. Kaftancıoğlu, kendisine sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Kaplan'la ilgili niçin yorum yapmadığını soranlara yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı, şu ifadeleri kullandı: "Hilal Kaplan’la ilgili neden bir şey yazmıyorsun diye soranlara: Kimsenin özel hayatı Hilal Kaplan’ı ilgilendirmeyeceği gibi, Hilal Kaplan’ın özel hayatı da beni hiç ilgilendirmiyor ve söz hakkı bulmuyorum. Aksi durum Hilal Kaplan’la aynı yerde hizalanmama sebep olur ki istemem."

NE OLMUŞTU?

Kaplan'ın boşanmasından dokuz ay sonra yeniden evlendiğinin ortaya çıkması sosyal medyada gündem olmuştu. Kaplan'ın yeni eşi olan ve Milat Gazetesi'nde 'Emre Efser' müstear ismi ile yazan Tevfik Emre Sarı'nın eski eşi, 'FETÖ' iddiasını ortaya atmıştı.

Sarı'nın eski eşi Asuman Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Sarı'nın Kaplan'a geçmişte 'Hilal abla' dediğini de ileri sürerek "Emre Efser müstear isimli Tevfik Emre Sarı, Abin Hüseyin Sarı’nın hakkında FETÖ’den yakalama kararı var ve firari, annen Mayıs 2022’de FETÖ’den gözaltına alındı. Artık gerçekleri tüm Türkiye bilecek" demişti.

Kaplan ve Sarı'nın avukatı İsmail Mirsad Albayrak ise bu iddiaları reddetmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar