Canan Kaftancıoğlu’ndan, 'Seçim ikinci tura kaldı' diyen İnce’ye yanıt

Canan Kaftancıoğlu’ndan, 'Seçim ikinci tura kaldı' diyen İnce’ye yanıt
Kaftancıoğlu, İnce’nin “Seçim ikinci tura kaldı” açıklamasına yanıt verdi. Seçimin birinci turda bitebileceğini belirten Kaftancıoğlu, İnce hakkında, “2018 seçimlerinde hiçbir öngörüsünün ve hatta tahminin gerçekleşmediğinin bizzat tanığıyım” dedi.

Artı Gerçek - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Seçim ikinci tura kaldı kaçarı yok" diyen Memleket Partisi'nin lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kaftancıoğlu, "Rahat olun 2018 seçimlerinde hiçbir öngörüsünün ve hatta tahminin gerçekleşmediğinin bizzat tanığıyım" ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs’taki seçimlere sayılı günler kala, cumhurbaşkanlığı adaylığı ‘muhalefetin oylarını böleceği’ gerekçesiyle eleştirilen İnce, “Seçim ikinci tura kaldı, kaçarı yok” iddiasında bulundu. İnce, “Şu 35 günü iyi değerlendirirsem ben kalacağım, ikinci tura, ikinci tura kaldığımda da seçimi alacağım. Sokakta bunu görüyorum” ifadesini kullandı.

KAFTANCIOĞLU'NDAN '2018 YILI' HATIRLATMALI YANIT

Kaftancıoğlu da, sosyal medya hesabından İnce'nin bu açıklamalarına tepki gösterdi. Canan Kaftancıoğlu, seçimin birinci turda bitebileceğini söyledi.

2018 yılında gerçekleşen seçimleri hatırlatan Kaftancıoğlu, “Hiçbir öngörüsünün ve hatta tahminin gerçekleşmediğinin bizzat tanığıyım. Seçim birinci turda bitebilir ve göreceksiniz hep birlikte bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Söylenenler, süreçlerden ziyade sonuçları üzerinden değerlendirilir. Rahat olun 2018 seçimlerinde hiçbir öngörüsünün ve hatta tahminin gerçekleşmediğinin bizzat tanığıyım. Seçim birinci turda bitebilir ve göreceksiniz hep birlikte bitireceğiz. İnanalım ve çalışalım yeter.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar