Çemişgezek Belediyesi AKP'li başkan adayının reklamını yaptı

Çemişgezek Belediyesi AKP'li başkan adayının reklamını yaptı
İstisnai kadroyla önceki yıl Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanması tepki çeken eski AKP Dersim İl Başkan Yardımcısı Somyürek, Çemişgezek Belediye Başkanlığı'na aday gösterildi. Belediye de sosyal medya hesaplarından Somyürek'in reklamını yaptı.

Evren DEMİRDAŞ


ELAZIĞ - İbrahim Enes Somyürek, 2018 yılında AKP Çemişgezek İlçe Başkanı oldu ve 2019 yerel seçimlerinde AKP Çemişgezek Belediye Meclisi Üyeliği'ne seçildi. 2021 yılında AKP Dersim İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Somyürek, hukuk işlerinden sorumlu AKP İl Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Somyürek, aynı zamanda Çemişgezek Belediye Meclis üyeliği görevini de sürdürmeye devam etti.

BÜRO ELAMANLIĞINDAN ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ'NE...

AKP’li Mazgirt Belediyesi'nde muhasebe servisinde büro elemanı olarak işe başlayan Somyürek, geçici görevle DSİ Dersim İl Müdürlüğü’ne geçti. Somyürek, 2022 yılında ise tepkilere rağmen istisnai kadroyla Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanarak devlet memuru yapıldı.

AKP’Lİ BELEDİYE REKLAMINI YAPTI

Siyasette hızla yükselen Somyürek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AKP tarafından Çemişgezek Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Bugün ise belediyeye ait sinema salonunda kendisi için tanıtım toplantısı yapıldı. AKP’li Çemişgezek belediyesi sosyal medya hesabında tanıtım toplantısını duyurusunu paylaştı.

BELEDİYEDEN 'ADAYIMIZ' PAYLAŞIMI

Toplantı sonrasında da paylaşım yapan AKP'li belediye "Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent Yıldız, Çemişgezek Belediye Başkan adayımız İbrahim Enes Somyürek'in aday ve proje tanıtım toplantısına katıldı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar