CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün istifa etti

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün istifa etti
Aracında çok sayıda kaçak elektronik sigara bulunan Edirne Milletvekili Ediz Ün partiden istifa etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ün'ün istifasını istemişti.

Artı Gerçek- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, arabasında kaçak elektronik sigara ele geçirilen CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifasını istedi. Ediz Ün, Özel'le görüşmesinin ardından istifa etti.

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genel Başkan Özgür Özel'in talimatıyla, geçen hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin Ediz Ün'ün, CHP Grup Başkanvekilleriyle bugün bir araya geldiği bildirildi.

Ediz Ün'ün partiden istifa talebini kabul ettiği aktarıldığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Hukuki sürecin sonucuna göre Sn. Ün'ün partimize geri dönüp dönmeyeceğine karar verilecektir" denildi. (AA)

Öne Çıkanlar