CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal: Seçildiğimde belediyenin kapıları, DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak

Afyon'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı mitingde konuşan CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi.

Artı Gerçek - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında öncesinde konuşan CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partiye açık olacak" ifadesini kullandı.

Köksal, "AKP'nin adayı bunu söyleyemez, onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapıların ardında pazarlık yaparlar" diye konuştu.

KÖKSAL AYNI İFADELERİ 2 AY ÖNCE DE KULLANMIŞTI

Köksal, 31 Ocak'ta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etmiş, ve aynı ifadeleri kullanmıştı.

Köksel'ın 31 Ocak'ta yaptığı açıklama şöyleydi:

"Belediye başkanı olarak siyaset rozetini çıkartmak gerekiyor. Benim kapım DEM Partisi hariç hepsine açık ve herkese açık. Çünkü bu şehirde sağcısı var, solcusu var, muhafazakarı var, ülkücüsü var bir tek bu şehirde vatan haini yok, terörist yok. Onun için benim kapım bu şehirde ekmek yiyen bu şehrin hayrına çalışan herkese açık. Siyasi görüşe de bakmayacağım, yönetimde de asla siyasi görüşe bakmayacağım. Benim için yaptığı iş önemli."

Köksal, Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde CHP Afyonkarahisar milletvekili olarak meclise girdi. 2018 Türkiye genel seçimleri öncesinde 14 CHP'li milletvekili ile mecliste grup kurabilmesi için İYİ Parti'ye geçti.

10 Mayıs 2018 tarihinde yapılan açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar