CHP'nin Edirne adayı Civaroğlu anjiyo oldu: Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

CHP'nin Edirne adayı Civaroğlu anjiyo oldu: Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı
CHP'nin Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu rahatsızlanması üzerine başvurduğu hastanede anjiyo oldu. Sağlık durumu iyi olan Civaroğlu'nun yarın taburcu edileceği ve çalışmalarına devam edileceği açıklandı.

EDİRNE - CHP'nin Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu, bugün öğle saatlerinde mide ve tansiyon şikayetiyle Sultan 1'inci Murat Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerde Ciravoğlu'nun bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Anjiyo yapılan Ciravoğlu'nun kapalı olan damarı açıldı ve stent takıldı. Yoğun bakıma alınan Ciravoğlu'nun yarın taburcu edileceği belirtildi.

'SAĞLIK DURUMU İYİ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK'

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Balkanlı, "Sayın Şükrü Ciravoğlu öğle saatlerinde tansiyon düşüklüğü şikayetiyle Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi'ne gitmiş ve yapılan kontrol sonucunda anjiyo yapılarak, stent takılmıştır. Sağlık durumu çok iyi olup, yarın taburcu olacak ve çalışmalarına devam edecek" dedi.

CHP'Lİ GEÇMİŞ DE ANJİYO OLDU

İl Genel Meclisi Başkanı CHP'li Mehmet Geçmiş de cumartesi akşamı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede anjiyo yapılan Geçmiş'in üç damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Geçmiş'in önümüzdeki günlerde bypass ameliyatı olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar