Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan tehdit dolu mesaj: 'Kalkışmaların başı çok sert ezilir'

Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan tehdit dolu mesaj: 'Kalkışmaların başı çok sert ezilir'
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan, muhalif kesimleri hedef göstererek tehdit dolu mesajlar paylaştı. Mesajında, "Yaptıkları haddi aşan davranış ve yorumları toplumsal hafıza kaydeder, devlet not eder. Gayrımeşru kalkışmaların başı çok sert ezilir" dedi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalif kesimleri işaret ederek tehdit içerikli ifadeler kullandı.

"31 Mart seçimlerinden sonra muhalif siyasetçiler başta olmak üzere bazı muhalif sosyal medya hesaplarında aşırı bir özgüven ve agresifleşme görülmektedir" diyen Ogan, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sonuçlarını paylaşarak, muhalefette oy artışı olmadığını öne sürdü.

'AŞIRI BİR ÖZGÜVEN VE AGRESİFLEŞME GÖRÜLMEKTEDİR'

Ayhan Ogan'ın X hesabından yaptığı paylaşımda, "31 Mart seçimlerinden sonra, muhalif siyasetçiler başta olmak üzere bazı muhalif sosyal medya hesaplarında aşırı bir özgüven ve agresifleşme görülmektedir" diyerek "Cumhurbaşkanına ve oy veren tabana yönelik küfür, hakaret tehdide varan saygısızlık kabul sınırlarını zorlamaktadır" ifadelerini kullandı.

Paylaşımında seçim sonuçlarını işaret eden Ogan, muhalefetin oy artışı olmadığını, AKP seçmeninin sandığa gitmediğini öne sürdü. Ogan, "Kendilerini darı ambarında görenler aklını başına alsın; yaptıkları haddi aşan davranış ve yorumları toplumsal hafıza kaydeder, devlet not eder. Gayrı meşru kalkışmaların başı çok sert ezilir" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar