Darp edilen CHP'li vekil: Korkmuyoruz, yılmıyoruz, vazgeçmiyoruz

Darp edilen CHP'li vekil: Korkmuyoruz, yılmıyoruz, vazgeçmiyoruz
Urfa’da toplu oy kullanımına engel olmak istediği için kalabalık bir grup tarafından darp edilen eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, ‘Korkmuyoruz, yılmıyoruz, vazgeçmiyoruz. Son saatler; oy kullanın’ dedi.

Artı Gerçek - Urfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde toplu oy kullanımına engel olmak istediği için kalabalık bir grup tarafından darp edilen eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, açıklama yaptı. Şeker, “Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz, son oy kullanılana ve yasalara uygun şekilde sayılıp tutanaklar imzalanana kadar sandıkları terk etmeyin” dedi.

Şeker’in, saldırının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Korkmuyoruz, yılmıyoruz, vazgeçmiyoruz Son saatler; oy kullanın. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz, son oy kullanılana ve yasalara uygun şekilde sayılıp tutanaklar imzalanana kadar sandıkları terk etmeyin. Ben iyiyim, merak etmeyin. Değiştireceğiz” açıklamasını yaptı.

Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde toplu oy kullanıldığı tespiti yapan CHP’liler saldırıya uğramıştı. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in darp edildiğini CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından duyurmuştu.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar