Davutoğlu: Önümüzdeki seçim değil referandum, gelecek nesillere borcumuz var

Davutoğlu: Önümüzdeki seçim değil referandum, gelecek nesillere borcumuz var
Davutoğlu 28 Mayıs seçiminin bir "evet-hayır" oylaması olduğunu belirterek, "Eğer var olan iktidarın devam etmesini istiyorsanız var olan yanlışları kabul ediyorsunuz demektir" dedi.

Artı Gerçek - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 28 Mayıs seçiminin referandum niteliğinde olduğunu söyledi. "Bir evet hayır oylaması karşısındayız" diyen Davutoğlu, "Eğer var olan iktidarın devam etmesini istiyorsanız var olan yanlışları kabul ediyorsunuz demektir. Eğer topluma yeni bir şans imkanı sunmak istiyorsanız statükoya karşı değişimi savunacaksınız" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Davutoğlu şunları söyledi:

'EVET YA DA HAYIR DİYECEKSİNİZ'

"Bu anlamlı günde hepimiz bir kez daha düşünmek zorundayız. Gelecek nesillere borcumuz bu. Vereceğiniz oylarla bir cumhurbaşkanını bir ittifak partisini seçmiş olmayacaksınız. Bu oylarla referandum mahiyetinde bir evet ya da hayır diyeceksiniz. Bir evet hayır oylaması karşısındayız.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı, Cumhur İttifakı tercihinden çok öte bir meseleyle karşı karşıyayız. Bu bir seçim değil bu bir referandum. Eğer var olan iktidarın devam etmesini istiyorsanız var olan yanlışları kabul ediyorsunuz demektir. Eğer topluma yeni bir şans imkanı sunmak istiyorsanız statükoya karşı değişimi savunacaksınız."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar