Dem Partili Bozan Meclis gündemine taşıdı: Akdeniz ilçe emniyet müdürünün oğlu belediyeden düzenli maaş almış

Dem Partili Bozan Meclis gündemine taşıdı: Akdeniz ilçe emniyet müdürünün oğlu belediyeden düzenli maaş almış
DEM Parti Milletvekili Ali Bozan, hayalet seçmen olduğunu tespit ettiği Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’in oğlunun Akdeniz Belediyesi Personel şirketinden her ay düzenli maaş aldığının ortaya çıktığını söyledi.

Artı Gerçek - Seçim sürecinde “hayalet seçmenleri” gündeme getiren Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekili Ali Bozan, hayalet seçmen olduğunu tespit ettiği Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’in oğlunun Akdeniz Belediyesi Personel şirketinden her ay düzenli maaş aldığının ortaya çıktığını söyledi. Bozan, İçişleri Bakanlığına seslenerek, “Soruşturma için daha ne kadar ifşa edelim” dedi.

'İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DAHA NEYİ BEKLİYOR'

Gündeme ilişkin Meclis'te açıklama yapan Bozan şöyle konuştu:

“Hayalet seçmenlerden en çok göze çarpan biri Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’di. Bir ilçe emniyet müdürü seçmen kaydında neden usulsüzlük yapar? Neden kendisiyle birlikte ailesinin kaydını Akdeniz’e taşır? Elbette sebebi ayrıntıda gizli. Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’in oğlu Rıdvan Fil Akdeniz Belediyesi Personel şirketinden her ay düzenli maaş almakta. Daha ne kadarını ifşa edelim? İçişleri Bakanlığı önceki dönemde yapılan usulsüzlükleri araştırmak için daha neyi bekliyor?” (MA)

Öne Çıkanlar