Demirtaş'tan diktatörlük göndermesi: Saçmalamayın lütfen

Demirtaş'tan diktatörlük göndermesi: Saçmalamayın lütfen
"Diktatörlük olsa seçim mi olur?" diyen AKP'li Tyran'a Demirtaş'tan yanıt: Diktatörlük olsaydı diktatör dediğiniz için hakkınızda hemen soruşturma açılırdı.Saçmalamayın lütfen

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın "diktatörlük olsa seçim mi olur?" sözlerine, Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan iğneleyici bir gönderme geldi. 

Bülent Turan'ın, "diktatörlük olsa seçim mi olur?" sözleriyle cevap verdiği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında açılan soruşturmaya dair haberi paylaşımında kullanan Demirtaş, "Eğer bu ülkede diktatörlük olsaydı diktatör dediğiniz için hakkınızda hemen soruşturma açılırdı. Var mı öyle bir şey? Saçmalamayın lütfen!" dedi. 

NE OLMUŞTU?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Dünya tarihinde bir ilki başaracağız. Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz" sözlerii üzerine soruşturma açılmıştı. AKP'li Bülent Turan da Kaftancığlu'nnun sözlerine "Mahkeme kararıyla küfürbazlığı tescil olan bir eski il başkanı bugün Sayın Erdoğan'a utanmadan sıkılmadan 'diktatörü göndereceğiz' demiş. Bir defa diktatör olsa seçim mi olur? Diktatör olsa sen bu küfürleri edebilir misin?" diyerek cevap vermişti. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar